Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan COI LERAY - PLAYERS (NEW PW)

Știri

matteo

Matteo feat Uddi - Buna, Marie! (Michael Cut Remix)

Matteo si Uddi vor sa prelungeasca vara si lanseaza remixul oficial al hitului “Buna, Marie!”, semnat Michael Cut, castigatorul concursului de remixuri desfasurat online.

justin-timberlake-fergie

Top poveşti de dragoste între celebrităţi despre care nu ştiai că au fost împreună

Cine ar fi crezut că aceste staruri s-au iubit cu nişte parteneri la care nimeni nu s-ar fi gândit. Probabil, nici în glumă nu ne-am fi imaginat că ei pot forma un cuplu, dar dragostea a fost mai presus decât prejudecăţile unora.

miley_cyrus

Cum arată casa de 6 milioane de dolari a lui Miley Cyrus (VIDEO)

La doar 24 de ani, Miley Cyrus are cam tot ce-şi doreşte. Face bani din muzică, filme, apariţii în reality-show-uri, reclame etc.

masina

LOL! O șoferiță a crezut că intră în parcarea subterană, dar a ajuns la metrou (VIDEO)

O șoferiță din Santiago de Chile, care credea că intră într-o parcare subterană, a ajuns să intre cu mașina la metrou. Și asta nu e tot.

19623162_1980492008853856_9160377433696763904_n (1)

Leonardo DiCaprio va interpreta rolul lui Leonardo da Vinci

Leonardo DiCaprio îl va interpreta pe celebrul artist Leonardo da Vinci, într-o producție marca Paramount. Filmul va fi unul biografic și va avea la bază cartea scriitorului şi jurnalistului american Walter Isaacson.

rihanna

Chris Brown a povestit în detaliu cum a bătut-o pe Rihanna

Vine un moment în viață când trebuie să-ți accepți trecutul, să-ți recunoști greșelile, dar să mergi totodată și mai departe, fără să le mai repeți, dacă se poate. Asta a făcut și Chris Brown, care în trecut a fost acuzat că și-a bătut iubita (Rihanna), iar o întreagă planetă l-a condamnat, pe bună dreptate, pentru gestul său.

obama

MESAJUL lui Obama care a făcut RECORD de like-uri pe Twitter

Zilele trecute, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a postat un mesaj pe pagina personală de Twitter, în legătură cu violențele rasiste care au avut loc la Charlottesville (Virginia). Mesajul a intrat rapid în istoria rețelei de socializare, cu cele mai multe like-uri strânse.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!