Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ADI - VREAU (NEW PW)

Știri

velea

Antonia i-a filmat pe Dominic și pe Akim împreună cu Velea și a topit tot Instagramul (VIDEO)

Ce poate fi mai dulce decât un video cu Dominic și cu frățiorul său mai mic, Akim, ambii cu gura până la urechi în timp ce sunt alintați de tatăl lor? Ei bine, nu prea există video-uri mai sweet de atât pe Instagram în momentul de față, motiv pentru care Velea a postat minunația de mai jos pe contul lui.

inna

The Motans feat. INNA - Nota de Plata | Videoclip Oficial

The Motans revine cu un nou single care se numește "Nota de plată", în colaborare cu INNA.

© FOTO: Petru Ivu

Holograf - ”Unplugged la Teatru”

Emoție, momente magice, concert de gală, exclusivist - acestea sunt cele mai potrivite cuvinte care ar putea să descrie evenimentul ”Unplugged la Teatru”, din 16 octombrie 2017, de la Teatrul Național București, oferit de Holograf.

giulia

Giulia - Ne vedem noi (ULive Session)

Direct din mansarda celui mai mai de anvergura proiect live, Giulia si bandul sau ne aduc o varianta pe cat de sensibila, pe atat de powerful a piesei “Ne vedem noi”.

music-2574700_1920

Campanie de informare – utilizatori de muzică ambientală

În perioada 18-22 septembrie 2017, UCMR – ADA va derula o amplă campanie de informare la nivel național pentru utilizatorii de muzică ambientală pe posturile de radio Pro FM, Digi FM, Radio ZU și Europa FM printr-un spot publiciar.

pokemoni

O bunică de 91 de ani ghicește nume de pokemoni și e senzațională! (VIDEO)

Un video cu o bunicuță de 91 de ani care e pusă să ghicească numele unor pokemoni celebri face ravagii pe net, mai ales pentru faptul că inspirația acesteia e una mai mult decât bună!

Kit-Harington-Looking-Sad-Photos

Kit Harington, interpretul lui Jon Snow, s-a LOGODIT! Ea îi va fi soție (FOTO)

Pentru cei care sperau ca Kit Harington și Emilia Clarke să formeze un cuplu și în viața reală, lucrurile nu stau tocmai chiar așa.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!