Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU LILLY WOOD - 2014 - PRAYER IN C (ROBIN SCHULZ RADIO EDIT)

Știri

Rihanna. Foto: Getty Images

Rihanna, fotografiată cu vânătăi pe față. Incidentul în care a fost implicată artista

Rihanna a fost fotografiată cu vânătăi pe față, la intrarea într-un restaurant din Santa Monica, la finalul săptămânii trecute.

Cara Delevingne. Foto: Getty Images

Cel mai nou cuplu din lumea vedetelor. Cara Delevingne s-ar iubi cu una dintre cele mai în vogă artiste din lume

Cara Delevingne și Halsey ar fi devenit un cuplu, la trei luni după ce fosta iubită a modelului britanic, Ashley Benson, și fostul partener al cântăreței americane, G-Eazy, și-au făcut publică relația.

Smiley - Va fi bine

Smiley, imagine rară cu iubita sa pe Instagram. „Aminți-vă de voi, de ce vă bucură!”

Smiley a postat o imagine rară pe Instagram, în care apare alături de iubita sa, Gina Pistol. Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază tandră, spre încântarea fanilor.

Destinys Child. Foto: Profimedia

Povestea secretă a uneia dintre fostele membre Destiny’s Child. Cum a ajuns să locuiască în mașină, după plecarea din trupă

La 20 de ani de la plecarea din trupa Destiny’s Child, LeToya Luckett a dezvăluit greutățile cu care s-a confruntat imediat după ce a părăsit band-ul. A locuit în mașină și a supraviețuit doar cu apă și tăiței ieftini.

John Legend /Getty Images

Cel mai sexy bărbat din lume anunță starul care ar trebui să preia ștafeta în 2020: Este singurul care s-a remarcat pe Twitter

John Legend, artistul care la finalul anului 2019 a fost numit „Cel mai sexy bărbat în viață” de către revista People, este gata să renunțe la titlu.

Jennifer Lopez la

„Incredibil de frumoasă”, „uluitoare”. Fotografia cu care Jennifer Lopez a adunat peste 1.600.000 de like-uri

Jennifer Lopez și-a încântat fanii cu o nouă fotografie postată pe Instagram. „Incredibil de frumoasă”, „uluitoare”, i-au scris aceștia în comentarii.

Vizual_CP_04.09.2020_Digi Animal Club revine cu un nou sezon

Digi Animal Club revine cu un nou sezon, din 5 septembrie, la Digi Animal World

Ultimele știri

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!