Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU SPIKE - SOARELE (NEW PW)

Știri

ileana lazariuc 1

Ileana Lazariuc, apariție rară alături de copiii ei, în noaptea de Revelion. Imaginea care face senzație pe rețelele de socializare

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul romanesc, chiar daca Ileana Lazariuc a decis să părăsească lumea mondena.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, diva supremă în noaptea dintre ani. Ținuta fabuloasă în care și-a făcut apariția

Jennifer Lopez i-a încântat pe americani în noaptea dintre ani într-un show incendiar, care a fost transmis în direct la tv din Times Square, New York.

EMMA WATSON LOOKALIKE

Lidia Buble, apariție controversată în noaptea dintre ani. Fanii au reacționat imediat: ”Ești răpitoare!”

Lidia Buble preferă ținutele extravagante și a dovedit acest lucru și în noaptea dintre ani, când a ales o ținută pe cât de deosebită, pe atât de sexy.

Antonia tinuta extravaganta

Antonia, irezistibilă într-o rochie super mulată. Ce ținută a ales artista în noaptea dintre ani

Noul an a fost sărbătorit cu fast de toată lumea, iar printre vedetele care s-au remarcat pe rețelele sociale a fost și Antonia.

lidia-buble-ganditoare

Lidia Buble, într-un top din latex și colanți super mulați, din dantelă. Fanii au reacționat: ”Ești superbă!”

Nu trece o zi fără să nu-și surprindă fanii, iar acum Lidia Buble a făcut publică o nouă imagine inedită, ce a făcut furori pe internet.

Se transformă în Arnold Schwarzenegger. Joseph, fiul starului din „Terminator”, încheie anul în forță. Cum a pozat pe Instagram

Joseph Baena, fiul lui Arnold Schwarzenegger, termină anul în forță. Și îi îndeamnă și pe fanii săi să facă același lucru.

BeFunky-collage (4)

Wonder Woman trăiește într-o casă de vis la malul mării. Cum arată reședința de 5 miloane de dolari a lui Gal Gadot

Ultimele știri

crbl si iubita

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!