Bucuresti | 102,8FM THE URS - PAMANTUL (NEW PW)

Știri

andreea banica

Andreea Bănică și ținuta de vacanță care i-a cucerit pe fani. Fusta scurtă și topul decoltat i-au venit ca turnate

"Viața este o aventură. Asumă-ți riscuri", a scris Andreea Bănică în dreptul imaginilor din recenta vacanță în Spania. Aceasta pare că își urmează propriul sfat și demonstrează că este curajoasă când vine vorba de vestimentație.

anamaria prodan

Anamaria Prodan își trăiește viața din plin. Cum s-a relaxat la o piscină imensă din Dubai

Anamaria Prodan știe să se răsfețe și să-și trăiască viața din plin. Impresara se află de câteva săptămâni în Dubai, acolo unde deține un apartament de lux în centrul orașului. Sesiuni de shopping, plimbări cu o mașină scumpă și zile întregi petrecute la piscină, pe toate le bifează soția antrenorului Laurențiu Reghecampf.

madalinaghenea main

Mădălina Ghenea, irezistibilă în costum de baie. Românca s-a filmat în timp ce înota, iar imaginile inedite i-au cucerit pe fani

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase actrițe din România, reușește să fie mereu o apariție de invidiat. Dacă zilele trecute a făcut furori alături de fiica ei, în timp ce se afla în vacanță, acum aceasta s-a filmat în timp ce înota.

Aryana Sayeed

Aryana Sayeed, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din Afganistan, a reușit să părăsească țara: ”Sunt în siguranță acum!”

Aryana Sayeed, una dintre cele mai cunoscute artiste din Afganistan, a dezvăluit că a reușit să părăsească țara în siguranță după ce la putere au revenit talibanii. Tânăra este cunoscută pe rețelele sociale și a făcut public un mesaj prin care i-a încurajat pe conaționalii ei.

Selena Gomez new music video

Selena Gomez, după transplant, lupta cu lupusul, depresia și despărțirile de Bieber și The Weeknd: M-ar fi putut pune la pământ

Selena Gomez apare pe coperta Elle SUA din septembrie, revistă în care semnează cu această ocazie și un editorial. Artista a vorbit cu toată deschiderea despre lupta sa cu bolile mintale, cu lupusul, cu transplantul de rinichi, dar și despre despărțirile care au ținut prima pagină a publicațiilor mondene, admițând că „au fost momente când aș fi putut  șă-mi fac rău”. Surprinzător, a fost diagnosticul de tulburare bipolară cel care a ridicat într-un fel o mare greutate de pe umerii ei. 

Ed Sheeran

Vești grozave pentru fanii lui Ed Sheeran! Artistul britanic lansează curând un nou album

Mulți i-au dus dorul lui Ed Sheeran, care a preferat în ultimii ani să se concentreze pe viața liniștită de familie, mai ales de când s-a căsătorit și a devenit și tată. Din fericire pentru fanii lui, artistul britanic nu a putut sta departe de muzică, așa că pregătește lansarea unui nou album.

loredana-groza

Cum s-a pozat Loredana Groza în bucătărie. Fanii au reacționat imediat: "Arăți mai bine la 50+ decât la 20-30"

Loredana Groza continuă seria aparițiilor senzuale pe rețelele sociale. De data aceasta, cadrul în care s-a fotografiat nu a fost nici o plajă exotică, nici scena, ci bucătăria. Deși îi place să gătească, nu aceasta a fost ipostaza în care s-a lăsat pozată, ci aranjată, cu peruca à la Cleopatra, în pantaloni scurți și un top care i-a lăsat la vedere abdomenul și decolteul. 

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!