Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU BILLIE EILISH - BIRDS OF A FEATHER (NEW PW)

Știri

tatuaje-cicatrici

Tatuajele care acoperă suferinţa şi transformă cicatricile în opere de artă

Cicatricile sunt de multe ori inestetice, iar în spatele lor se pot ascunde momente de suferinţă sau urmele unor momente din viaţă pe care le-ai trăit dincolo de limite.

donald-trump-giant-inflatable-chicken-white-house-9-598bfef6c0c4a__700

HAHAHAHA! O găină gonflabilă uriașă, cu freza lui Trump, a aterizat la Casa Albă

Deși Trump e puțin plecat în New Jersey, la Washington acțiunea nu stă în loc și asta pentru că un pui de găină gonflabil și-a făcut apariția tocmai la Casa Albă.

americani

WTF! Video-ul care îți arată câți dintre americani știu unde se află Coreea de Nord

Tensiunile dintre SUA și Coreea de Nord aproape că au atins punctul de fierbere și după o săptămână plină de amenințări din ambele părți, un sondaj sponsorizat de CNN a constatat că 50% dintre americani ar susține acțiunea militară împotriva dictaturii din Asia de Est.

tim-bengel-artist

VIDEO | Un artist creează capodopere din nisip şi aur! Tehnica lui este unică

Artistul german Tim Bengel creează opere de artă cu un stil unic în pictură. El foloseşte două materiale neobişnuite: nisip şi aur.

calvin-harris-tiesto-header

Top cei mai bine plătiţi DJ din lume în ultimul an

Meseria de DJ este foarte bănoasă dacă ajungi printre cei mari. Revista Forbes a publicat clasamentul celor mai bine plătiţi DJ în ultimul an. Toţi DJ-ii prezenţi în Top 10 au câştigat mai mult de un milion de dolari pe lună.

brad-pitt-angelina-jolie

Se împacă? Angelina Jolie a SISTAT DIVORȚUL de Brad Pitt!

Până mai ieri, umblau zvonuri că Brad Pitt ar avea deja o nouă iubită și ar fi la un pas să apară într-un proiect filmat alături de fosta soție, Jennifer Aniston. Ei bine, totul până astăzi, când fanii cuplului Jolie-Pitt au primit o veste bună.

beyonce-3

OMG! La doar o lună și jumătate după ce a născut gemeni, Beyonce arată așa (FOTO)

De data asta, avem certitudinea că Beyonce a fost gravidă și că a luat proporții destul de mari pe timpul sarcinii, însă kilogramele în plus s-au topit ca prin minune.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!