Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU KAWALA - TIME SLIPPING AWAY (NEW PW)

Știri

britney

Britney Spears, momente de panică în timpul unui concert! A fost scoasă de urgență de pe scenă (VIDEO)

Britney Spears a tras o sperietură destul de serioasă în timpul concertului din Las Vegas, atunci când un fan cam prea înfocat și-a făcut apariția chiar lângă ea, pe scenă.

pink

P!nk - What About Us (Lyric Video)

"What About Us" este primul single semnat Pink de pe cel de-al şaptelea album al său, care va apărea în octombrie. Trebuie să recunoaștem că eram destul de nerăbdători să ascultăm ceva nou de la Pink, mai ales că artista a luat o pauza binemeritată după ce a devenit mămică pentru a doua oară.

maxresdefault

Toompak Deejays feat. Nova B - You and I (Official Video)

Cat Music Spain prezinta un nou proiect: ToomPak Deejays. Artistii intrati de curand in portofoliul casei de discuri lanseaza primul lor single in colaborare cu Nova B, artista ce a atras atentia publicului in urma participarii la „Romanii au talent".

iphone-muzica-casti

Cum poţi asculta muzica mai tare pe iPhone

În caz că volumul din iPhone nu este suficient pentru a te bucura de muzica din telefon, YouTube sau aplicaţiile de muzică, ar fi bine să ştii că există o setare care-ţi dă volumul şi mai tare.

smiley o alta ea

Smiley - O alta EA (Official video)

Smiley aduce publicului „O alta EA", o poveste muzicala din adolescenta. Aceasta este cea de-a sasea piesa din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfasoara in cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

buttercream-flower-cake-atelier-soo-korea-7-598aad8ca148c__700

20 de torturi care arată mult prea mișto pentru a fi mâncate

Un bucătar din Coreea de Sud a reușit să ne fure inimile cu torturile care ies din mâinile lui și asta pentru că, pentru prima dată, simțim că mai degrabă ne-am uita ore-n șir la ele, în loc să le mâncăm. Și nu că n-ar fi bune...

vestiar-manchestr-city-2017

Manchester City are un vestiar SF! Fanii pot urmări totul prin geamurile transparente

Manchester City este una dintre ele mai bogate echipe din lume. Stadionul Etihad este o operă de artă, dar puţini ştiau cum arată vestiarul "cetăţenilor". Până acum. Imaginile din locul în care se schimbă starurile lui Msnchester City au devenit publice.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!