Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU GRASU XXL - TU, MARIE (NEW PW)

Știri

bbc

MOMENT JENANT la BBC! Au difuzat, din greșeală, un FILM PORNO în timpul știrilor (VIDEO)

Cei de la BBC par să aibă parte numai de experiențe rușinoase, asta după ce, recent, televiziunea a difuzat în direct, în timpul știrilor dimineții, un videoclip deocheat.

shutterstock_560410696

VIDEO ȘOCANT! Fiica lui Obama a luat-o razna la un festival muzical

Fiica mai mare a fostului președinte american, Malia Obama, a fost filmată la un festival de muzică din Chicago în timp ce se manifesta cel puțin ciudat.

3E7090D800000578-0-image-m-4_1489952674691

Limonadă în pielea goală! Fiica lui Ewan McGregor a înnebunit Internetul cu pozele astea!

Dacă tot n-am scăpat de căldură, ne-am gândit să vă răcorim puțin cu o limonadă...sau ce o fi făcând fiica lui Ewan McGregor în pozele astea...

jon-snow-header

Game of Thrones utilizează covoare de la Ikea pentru crearea costumelor personajelor

Producătorii serialului "Game of Thrones" cheltuiesc peste 10 milioane de dolari pe episod, totuşi, puţină economie nu strică. Anumite obiecte vestimentare care intră în componenţa costumelor pot fi găsite în magazinele Ikea.

20686495_1505559456170301_3556946190601814016_n

DETALIUL RUȘINOS care i-a revoltat pe fanii Rihannei, în cele mai recente poze publicate de artistă

Știm deja cu toții că pozele cu Rihanna de la Carnavalul din Barbados au făcut înconjurul lumii, mulți dintre fanii acesteia declarându-se cuceriți definitiv de aspectul fizic al artistei.

armin-van-buuren-header

Ce programe foloseşte Armin Van Buuren în show-urile sale

Armin van Buuren a mixat până dimineaţa, în faţa a 90.000 de oameni, la ediţia din acest an a festivalului Untold. Mulţi îşi imaginează că Armin urcă pe scenă, mixează nişte piese, îşi ia banii şi merge la alt show. În principiu, cam aşa este, dar în spatele show-urilor sale se află foarte multă muncă şi o echipă numeroasă de oameni implicaţi.

game-of-thrones-carpool-karaoke

Starurile din Game Of Thrones în cel mai tare episod din Carpool Karaoke (VIDEO)

James Corden, gazda show-ului The Late Late Show, se întoarce cu un sezon demenţial la Carpool Karaoke. Primul invitat a fost Will Smith, dar la finalul ediţiei sunt dezvăluiţi toţi invitaţii din acest sezon. Printre ei se află starurile din Game Of Thrones, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Will.i.am, LeBron James, Ariana Grande şi mulţi, mulţi alţii.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!