Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER PURPLE DISCO MACHINE - SUBSTITUTION (NEW PW)

Știri

game-of-thrones-carpool-karaoke

Starurile din Game Of Thrones în cel mai tare episod din Carpool Karaoke (VIDEO)

James Corden, gazda show-ului The Late Late Show, se întoarce cu un sezon demenţial la Carpool Karaoke. Primul invitat a fost Will Smith, dar la finalul ediţiei sunt dezvăluiţi toţi invitaţii din acest sezon. Printre ei se află starurile din Game Of Thrones, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Will.i.am, LeBron James, Ariana Grande şi mulţi, mulţi alţii.

shutterstock_98745026

Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună, după 12 ani de la divorț

E drept că asta e o știre pe care nu credeam că o să o vedem vreodată, dar la fel de bine credeam și că Angelina Jolie și Brad sunt cuplul perfect care nu se va destrăma niciodată.

tinute untold

TOP 25 cele mai tari ținute de la Untold (GALERIE FOTO)

Așa cum se anticipa, din punct de vedere organizatoric, Untold s-a ridicat peste nivelul așteptărilor și anul acesta, iar în materie de participanți, avem și la categoria aceasta o mulțime de vești bune pentru că, dacă arunci un ochi pe ținutele celor care au fost prezenți la festival, o să te îndrăgostești!

toaleta-hartie-igienica

Hoţ prins după ce n-a tras apa la toaletă

Un hoţ a avut neşansa de a fi prins de poliţie după ce a lăsat nişte urme într-o toaletă. Mai precis, Andrew David Jensen a dat o spargere într-o casa din Sudul Californiei. Înainte de a pleca cu prada, Andrew s-a oprit la baie. Acolo a lăsat nişte probe ADN.

17883082_652451784959853_6981758803263881216_n

John Legend și-a luat soția și fiica și le-a dus în cea mai frumoasă vacanță (FOTO)

John Legend, Chrissy Teigen și fiica lor, Luna, au parte de cea mai tare vacanță în Italia, asta după ce s-au decis să pună o mică pauză vieții profesionale și să se relaxeze în cele mai frumoase locuri.

19765054_460810300944098_2982544020418330624_n

Decizie controversată! The Weeknd renunţă la numele de scenă

Cântăreţul Abel Tesfaye, cunoscut iubitorilor de muzică drept The Weeknd, a declarat recent într-un interviu pentru Harper's Bazaar US că este aproape de luarea unei decizii mai puțin obișnuite.

1502181961d38950ce

După papuci și huse de telefoane cu BLANĂ, acum au apărut și accesorii îmblănite pentru mașină (FOTO)

Chiar credeai că ne vom putea opri la papuci și huse de telefoane? Ei bine, imaginația oamenilor merge cu mult mai departe de atât atunci când vine vorba de trend-uri, iar când cererea e mare, oferta trebuie să fie una generoasă și variată, nu?

Ultimele știri

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!