Bucuresti | 102,8FM LIDIA BUBLE - BUZELE TALE (NEW PW)

Știri

andreea-balan-instagram

Andreea Bălan este însărcinată! Artista a păstrat secretul timp de cinci luni

Andreea Bălan este din nou însărcinată! Vestea a fost anunțată de artistă printr-o postare pe Facebook. Andreea este căsătorită cu actorul George Burcea cu care mai are o fetiţă, Ella Maya, în vârstă de doi ani.

2017 NBA Awards Live On TNT - Inside

Iată ce mesaje a primit Drake de la o profă' din liceul unde a învățat

Drake este la ora actuală unul dintre cei mai de succes artiști, iar vânzările noului său album "Scorpion" depășesc record după record. Numai în prima săptămână de la lansare s-a vândut în 732.000 de unități. Drake i-a egalat astfel pe Kanye West, Eminem și The Beatles ca număr de albume care s-au clasat pe prima pozitie în clasamentul Billboard 200, adică 8.

pavel-bartos-smiley

Smiley și Pavel Bartoș au dat-o în mintea copiilor. Fac echipă și într-un film animat

Smiley și Pavel Bartoș, cuplul de prezentatori de pe micul ecran, se mută pe marele ecran. Cei doi și-au împrumutat vocile în filmul animat "Aventurile lui Smallfoot", care va avea premiera în România, vineri, 26 octombrie.

2018 American Music Awards - Red Carpet

Halsey s-a despărțit din nou de G-Eazy! De această dată au rezistat doar două luni

Halsey și G-Eazy nu mai sunt împreună deși acum două luni au reluat relația, după o altă perioadă în care au fost despărțiți. Cântăreața a decis să pună capăt poveștii după ce a auzit că rapperul le spune prietenilor apropiați că este single, deși ei erau împreună.

anca-serea-instagram

Anca Serea a vorbit pentru prima dată după ce s-a spus că divorțează de Adi Sînă

La sfârșitul lunii septembrie, Anca Serea și Adi Sînă i-au botezat copilul cântăreței Sandra N, o artistă cu care Adi colaborează permanent. Ei au și câteva piese împreună printre care "Mă dor ochii, mă dor" și "Angel".

Britney Spears

Cel mai mare hit din cariera lui Britney Spears a împlinit 20 de ani. Ghicești care este?

Acum 20 de ani, o puștoaică debuta în muzică și în scurt timp avea să devină un fenomen. Pe 23 octombrie 1998, Britney Spears a lansat piesa "Baby One More Time".

Juventus Press Conference

Ultima aroganță a lui Ronaldo. Cu ce a apărut la conferința de presă de dinaintea meciului cu Man. United

Cristiano Ronaldo a surprins pe toată lumea, luni, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Manchester United din Liga Campionilor. Starul portughez a purtat un ceas în valoare de 2 milioane euro.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!