Bucuresti | 102,8FM KYGO - FOR LIFE (NEW WP)

Știri

Lady Gaga și Bradley Cooper la premiera filmului

Asta-i vorba de duh pe care Lady Gaga o repetă în aproape orice discurs sau interviu | VIDEO

Lady Gaga își promovează filmul "A Star is Born" în care joacă alături de Bradley Cooper și care are mari șanse să fie nominalizat la premiile Oscar.

iggy-azalea-instagram-cross

Iggy Azalea este noua senzație pe Instagram. Are forme chiar mai generoase decât Kim Kardashian

Iggy Azalea este una dintre cântărețele care își ține admiratorii pe jar cu postările de pe rețelele de socializare. S-a spus despre ea că este noua Kim Kardashian, datorită formele sale.

Prada Resort 2019 Fashion Show - Arrivals And Front Row

Selena Gomez nu mai este cea mai urmărită persoană pe Instagram. Un fotbalist celebru a detronat-o

Selena Gomez a fost detronată din poziția de lider la capitolul followers pe Instagram. Cântăreața a luat o pauză cu postările pe rețelele de socializare din cauza căderii psihice pe care a avut-o recent. Selena s-a internat într-o clinică specializată în tratarea bolilor mintale.

misha-facebook

Misha s-a săturat și a decis să spună lucrurilor pe nume. Fosta soție a lui Connect-R a ieșit la atac

În luna august, Connect-R i-a surprins pe mulți cu anunțul privind divorțul de Misha. Deși erau despărțiți de mai bine de un an, Connect-R abia în 2018 a anunțat că el și Misha nu mai sunt împreună. Fiecare merge pe drumul său, dar în continuare vor avea grijă de fetița lor, Maya.

2017 MTV Video Music Awards - Arrivals

Ce se întâmplă cu Demi Lovato? Mama artistei a vorbit despre starea cântăreței

Au trecut trei luni de când Demi Lovato a intrat la dezintocicare după supradoza care era să-i fie fatală pe 24 iulie. Mama artistei a oferit noi informații despre starea cântăreței.

Lovitură grea pentru Johnny Depp! Motivul pentru care a fost dat afară din seria "Pirații din Caraibe"

Johnny Depp a primit o veste dură din partea producătorilor seriei de succes "Pirații din Caraibe", filme în care l-a interpretat cu succes pe Jack Sparrow. Decizia a venit într-un moment complet nepotrivit pentru Johnny, care încearcă din răsputeri să revină la faima de altădată, umbrită în ultimii ani de problemele majore ale actorului.

mihaela-radulescu-facebook-header

Mihaela Rădulescu trebuia să pozeze goală în Playboy pentru 50.000 de dolari. De ce a picat ședința foto

Mihaela Rădulescu a primit o ofertă extrem de tentantă pentru a poza în Playboy. Iniţial, vedeta a acceptat oferta, dar şedinţa foto nu a mai avut loc. Dezvăluirea a fost făcută de Dan Silviu Boerescu, fost redactor şef Playboy, în cartea "Confesiunile unui bucătar pervers".

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!