Bucuresti | 102,8FM MISHA MILLER - MAMMA MIA (NEW PW)

Știri

dwayne-johnson-fiica-tiana-instagram

Dwayne Johnson a dat în mintea copiilor, dar a fost cool. I-a cântat fiicei sale la aniversarea de 6 luni

Dwayne "The Rock" Johnson se înmoaie rapid când vine vorba de fiica sa, Tiana Gia. "Durul" se emoționează imediat când o vede pe micuța de 6 luni.

eminem-copilarie-acum-header

10 fotografii în premieră cu Eminem. Iată cum arăta rapperul în copilărie și în adolescență

Pe 17 octombrie, Eminem a împlinit 46 de ani. Este considerat unul dintre cei mai mari rapperi din toate timpurile. A fost descoperit de Dr. Dre și Jimmy Iovine după ce au ascultat o casetă demo de la battle-urile sale cu alți artiști din underground sau care încercau să-și facă un nume în muzică.

capturi-spot-campanie-headerul

Digi salută creativitatea #nelimitată a românilor

Digi a lansat, la jumătatea lunii octombrie, o nouă campanie de brand, inspirată de românul obișnuit și de inventivitatea sa inepuizabilă. Conceptul campaniei pornește de la resursele spirituale și practice ale românului simplu, care de voie și mai ales de nevoie, a ajuns să se priceapă la orice. Prin intermediul unor frânturi de istorie recentă, campania surprinde crâmpeie din materializarea spiritului practic al românilor, apelând la mecanimul unei simple întoarceri în timp.

capturi spot 2

Digi salută creativitatea #nelimitată a românilor

Optimized by JPEGmini 3.14.2.84235 0xaf1c859e

Crezi că poți găsi cartea în această fotografie? Dacă o descoperi în 20 de secunde, ai ochi de vultur

Această fotografie a devenit virală pe Facebook, datorită provocării din spatele ei. Edu Prints Plus, o companie di n Londra care se ocupă cu tehnologia, a postat-o pe pagina oficială de Facebook.

anitta-header-instagram

Anitta s-a făcut de râs din cauza lui Maluma! Artista a scăpat o înjurătură fără să știe semnificația ei

Anitta este o cântăreață care se află pe val după seria de hituri din ultima perioadă, care a culminat cu "Medicina", piesă lansată pe 20 iulie, ca să nu mai vorbim de "Downtown", featuring-ul cu J Balvin, care se aude pe majoritatea radiourilor.

binaca-gascoine-instagram

Fiica lui Paul Gascoine i-a înnebunit pe bărbați cu formele sale și imaginile hot de pe Instagram

Când spui Paul Gascoine, majoritatea iubitorilor de fotbal știu despre cine este vorba. Adică, fostul star al naționalei Angliei pentru care a jucat timp de zece ani (1988-1998).

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!