Bucuresti | 102,8FM LIDIA BUBLE - BUZELE TALE (NEW PW)

Știri

antonia-dus-facebook

Asta-i cea mai sexy fotografie postată vreodată de Antonia

Antonia ocupă locul 8 în clasamentul celor mai frumoase femei din lume, top realizat anual de către Independent Critics. În 2018, Antonia a depășit nume celebre precum Dua Lipa sau Bella Hadid.

Selena-Gomez-Taki-Taki-Cardi-B

Asta-i cea mai căutată piesă a momentului! "Taki Taki" rupe la capitolul vizualizări | VIDEO

DJ Snake a făcut echipă cu Selena Gomez, Cardi B și Ozuna pentru ceea ce se anunță a fi hitul sfârșitului de an. Piesa "Taki Taki" a fost lansată pe 9 octombrie și deja are aproape 200 de milioane de vizualizări (25 octombrie).

90th Annual Academy Awards - Red Carpet

Cu el l-a înlocuit Jennifer Garner pe Ben Affleck. Noul iubit este un om de afaceri

La începutul lunii octombrie, Jennifer Garner și Ben Affleck au divorțat cu acte. Cei trei copii ai lor au rămas în grija lui Jennifer, iar Ben trebuie să le plătească pensia alimentară și studiile acestora, conform înțelegerii.

Ariana Grande

Wow! Despre cine a spus Ariana Grande că este dragostea vieții ei

După despărțirea de actorul Pete Davidson, cu care a fost logodită pentru scurt timp, Ariana Grande a avut o postare suprinzătoare pe Twitter.

kim-kardashian-glamour-instagram

Kim Kardashian și-a editat o fotografie în Photoshop, iar acum tot netul râde de ea

Kim Kardashian a realizat o ședință foto pentru a-și promova linia de produse cosmetice KKW Beauty. Evident, Kim nu s-a putut abține și a pozat îmbrăcată sumar.

2018 American Music Awards - Arrivals

Jennifer Lopez se pregătește de nuntă? Postarea care a generat o mulțime de like-uri și comentarii

Jennifer Lopez are o relație de aproape doi ani cu Alex Rodriguez, fostul jucător de baseball de New York Yankees. Alex a postat pe Instagram un video cu imensul inel de logodnă pe care i l-a oferit lui Jennifer.

75th Venice Film Festival Premiere

Mădălina Ghenea a purtat o rochie transparentă și a atras toate privirile la Roma

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar cu fiecare apariție publică demonstrează acest lucru. Pe 24 octombrie, Mădălina a atras toate privirile la a 13-a ediție a "Festa Del Cinema Di Roma".

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!