Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ANDIA - DE LA DELA (NEW PW ID PROFM)

Știri

Lady Gaga și Bradley Cooper la premiile Oscar 2019

Lady Gaga este însărcinată? "Da, cu #LG6". Care este mesajul din spatele acestui răspuns

În ultima vreme s-a tot spus că Lady Gaga are o relație secretă cu Bradley Cooper, partenerul din filmul "A Star is Born". Ambii au declarat că nimic nu este adevărat, dar povestea au revenit în discuție după ce au apărut zvonuri că Lady Gaga ar fi însărcinată. Artista a postat un mesaj pe Twitter în care a scris: Da, sunt însărcinată cu #LG6". Totuși, ce se ascunde în spatele acestui răspuns?

david beckham statuie farsa james corden

David Beckham, victima unei farse geniale. James Corden i-a realizat o statuie de tot râsul | VIDEO

David Beckham a avut parte de o farsă genială din partea lui James Corden. Realizatorul TV i-a realizat o statuie de tot râsul, care nu seamănă niciun pic cu fostul star al lui Manchester United, Real Madrid și al naționalei Angliei. David Beckham a rămas blocat când a văzut "opera de artă".

Mcaulay Culkin la gala American Music Awards 2018

Macaulay Culkin a vorbit despre acuzaţiile de abuz sexual aduse lui Michael Jackson. Cum se comporta starul cu el

Macaulay Culkin, starul din seria "Singur acasă", a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Michael Jackson, în contextul în care HBO a difuzat documentarul "Leaving Neverland", în care "King of Pop" este acuzat de abuzuri sexuale împotriva unor copii.

Keith Flint concert The Prodigy

Cauzele oficiale ale morții lui Keith Flint de la The Prodigy. Concluziile medicilor legiști

La o săptămână de la decesul lui Keith Flint, vocalistul trupei The Prodigy, medicii legiști au stabilit oficial cauza morții artistului. Keith a murit prin axfisiere, după ce s-a spânzurat. Aceasta este concluzia principală privind decesul său. Nu există nicio anchetă în curs prin care moartea sa să fie considerată suspectă.

Connect-R și Misha selfie Instagram

Misha a vorbit în premieră despre ce fel de relație are cu fostul soț, Connect-R

În august 2018, Connect-R a anunţat că nu mai formează un cuplu cu Misha și că au divorțat încă din anul 2017, dar că au ţinut totul secret. Misha a vorbit în premieră despre relația cu fostul său soț, după ce au hotărât să meargă pe drumuri separate.

george burcea andreea bălan

Cum le-a răspuns Andreea Bălan celor care au spus că și-a înscenat problemele de sănătate

Andreea Bălan nu are liniște după ce a trecut printr-un moment de cumpănă. Pe 4 martie, ea a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Mai nou, Andreea Bălan a trebuit să le răspundă celor care susțin că și-a înscenat problemele de sănătate pentru publicitate și bani.

christina ich instagram

Alexandru Pițurcă i-a dat o nouă șansă fostei iubite. Cum a fost surprins cu Cristina Ich

Alexandru Pițurcă, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, i-a dat o nouă șansă fostei sale iubite, după ce fostul fotbalist a văzut imaginile în care Christina Ich s-a sărutat cu fostul ei partener. Alex a spus că nu poate trece peste acel moment și că totul între ei s-a terminat.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!