Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE TEDDY SWIMS - BAD DREAMS (NEW PW)

Știri

Robert De Niro la Critics' Choice Documentary Awards

Drama lui Robert De Niro: fiul lui are autism! "Viaţa lui a fost schimbată pentru totdeauna"

De mulți ani există o dispută între cei care sunt pro vaccinare și cei care contestă efectele pozitive ale vaccinurilor la copii. De o parte sunt medicii care recomandă vacccinarea, în cealaltă tabără sunt cei care spun că vaccinurile pot avea reacții secundare periculoase pentru cei le fac. Robert de Niro a povestit cum un vaccin i-a schimbat complet viața unuia dintre copiii săi.

cleopatra stratan look clip pupă-mă

Cleopatra Stratan a adoptat un look îndrăzneț pentru noul clip "Pupă-mă". Iată cum arată acum artista

Cleopatra Stratan a lansat pe 21 martie noul single "Pupă-mă" în care apare cu un look îndrăzneț, complet diferit de cum o știai. Cleopatra își va prezenta noua piesă la Dimineața Blană, luni, 25 martie.

Pamela Anderson în tribună la meciul iubitului săi Adil Rami

Pamela Anderson s-a întors la iubitul fotbalist, care evoluează în naționala Franței

Pamela Anderson s-a întors la iubitul fotbalist cu care a avut o relație în ultimii doi ani și de care se despărțise în urmă cu câteva luni. Fosta vedetă Playboy s-a împăcat cu Adil Rami, jucătorul lui Olympique Marseille și al naționalei Franței. Pamela a oferit și câteva detalii picante din relația lor.

andreea bălan facebook

Andreea Bălan a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale, după ce a suferit o hemoragie

La două săptămâni după ce a fost externată din spital, Andreea Bălan s-a internat din nou pentru a fi supusă unei noi intervenții chirurgicale. Andreea a confirmat că a suferit o nouă operație după ce ar fi suferit o hemoragie masivă, iar medicii au observat că s-au format mai multe hematoame sub prima operaţie.

carla's dreams antonia instagram

Antonia, invitat special la concertul Carla’s Dreams – "Nocturn" de la Romexpo de pe 18 mai

Carla’s Dreams se pregătește de primul mare concert de anvergură care va avea loc pe 18 mai la Romexpo. Un nou invitat special se alătură acestui eveniment: Antonia. Artista a colaborat cu Carla’s Dreams pentru piesa “Sună-mă” și va urca pe scena de la Romexpo pentru un super moment.

selly antonia global records

Scrii versuri și compui muzică? INNA, Antonia, Mark Stam sau Selly te vor în echipa lor!

Global Records a lansat o campanie originală de scouting pentru producători muzicali și songwriters, care pot ajunge să lucreze cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului, precum INNA, Antonia, The Motans sau Carla’s Dreams.

INNA într-un boxy sexy la '40 Principales Awards

INNA a acceptat provocarea ELLE - Song Association. A cântat piese de la Lady Gaga, Pink și Jennifer Lopez

Celebra publicație ELLE a provocat-o și pe INNA la testul "Song Association". Astfel, INNA a cântat piese de la Lady Gaga, Pink, Jennifer Lopez etc. Provocarea este simplă, la prima vedere. Artistul invitat primește câteva cuvinte, iar el trebuie să cânte melodii ale căror versuri conțin acele cuvinte.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!