Bucuresti | 102,8FM HUGEL - I ADORE YOU (NEW PW)

Știri

andreea balan-insarcinata

Reacția clinicii Sanador în cazul Andreei Bălan, după ce cântăreața a suferit un stop cardio-respirator

Clinica privată „Sanador” a transmis marți, 6 martie, că starea de sănătate a Andreei Bălan s-a îmbunătățit semnificativ, după ce cântăreața a suferit un stop cardio-respirator în timpul unei intervenții chirurgicale de cezariană care a avut loc pe 4 martie.

Keith Flint Donatella Versace

Ultima imagine cu Keith Flint în viață. Ce dramă ascundea fostul vocalist al trupei The Prodigy

La mai puțin de 24 de ore de la decesul lui Keith a fost postată ultima fotografie cu vocalistul trupei The Prodigy în viață. A fost făcută cu două zile înainte ca acesta să se sinucidă. Keith Flint a fost surprins în timp ce alerga la o cursă desfășurată în parcul din Chelmsford, Marea Britanie.

Lady Gaga și Bradley Cooper backstage premiile Oscar

Lady Gaga și Bradley Cooper s-au dat de gol. Au fost prinși că s-au sărutat

De câteva luni circulă zvonul că Lady Gaga și Bradley Cooper ar avea o relație de iubire pe care o țin la secret. Cei doi s-ar fi îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei "A star is born", iar relația s-a dezvoltat în ultima perioadă. Totuși, cei doi au negat că ar avea o relație intimă și au spus că sunt prieteni foarte buni. Lady Gaga și Bradley Cooper s-au dat de gol. Au fost prinși că s-au sărutat.

_1180x590-px v2

Carate pentru iubiri adevarate

Toata luna martie e a ei! Trebuie sa fie fericita! Asa ca fa-o sa se gandeasca in loc de rate, la carate! Castiga bijuterii cu PRO FM de dimineata pana seara!

andreea bălan instagram

Noi detalii despre starea Andreei Bălan după ce a suferit un stop cardio-respirator

Luni, 4 martie, Andreea Bălan le-a dat mari emoții apropiaților după ce în timpul operației de cezariană a făcut un stop cardio-respirator. Din fericire, Andreea a născut cu bine o fetiță, iar medicii o țin sub supraveghere medicală strictă pentru a nu mai apărea și alte complicații.

zayn malik blond instagram

Zayn Malik a postat un tweet surprinzător pentru Gigi Hadid, dar l-a șters înainte ca ea să-i răspundă

La începutul lunii ianuarie, Zayn Malik și Gigi Hadid s-au despărțit. Din nou. Relația lor a avut parte de multe despărțiri și împăcări, dar ei continuă se se iubească. Recent, Zayn, fostul component al trupei One Direction, a postat un tweet prin care a dat de înțeles că el și modelul ar putea forma din nou un cuplu. Totuși, acesta a șters tweet-ul înainte ca Gigi Hadid să-i răspundă.

andreea-balan-dimineata-blana

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator. Soțul ei a dat detalii despre starea Andreei

Andreea Bălan a suferit luni seară un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană pe care a făcut-o la o clinică privată. Soţul ei, actorul George Burcea a confirmat acest lucru și a postat un mesaj emoționant pe Facebook. El a spus că acum starea ei este stabilă, fetiţa lor a venit pe lume fără probleme şi este sănătoasă.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!