Bucuresti | 102,8FM SMILEY - 2010 - PLEC PE MARTE (PRO FM EDIT)

Știri

dee devlin iubita conor mcgregor

Ea este femeia care îi face toate poftele lui Conor McGregor. Luptătorul e îndrăgostit nebunește de ea

Conor McGregor este un luptator irlandez de arte marțiale mixte și pugilist profesionist care concurează în prezent în categoriile de greutatea pană și ușoară în UFC. În 2017, Conor s-a luptat cu Floyd Mayweather Jr. într-un meci de box desfășurat în Las Vegas, dar a pierdut. La multe dintre succesele sale din UFC a asistat și iubita lui Devin Lee, femeia cu care Conor are o relație din 2008.

vladimir furdik game of thrones

Cel mai "detestat" personaj din "Game of Thrones" vine la East European Comic Con de la Bucureşti

Fanii Game of Thrones se pot întâlni la București cu actorul care îl interpretează pe cel mai înspăimântător personaj din „Game of Thrones”, Night King. El va fi prezent în zilele de 25 şi 26 mai la East European Comic Con de la Bucureşti.

oana gina matache delia

Ce promisiune i-a făcut Delia mamei sale înainte de a deveni celebră

De Ziua Femeii, Delia și-a amintit de promisiunea făcută mamei sale. Pe Instagram a postat o fotografie cu mama sa, Gina Matache și sora sa mai mică, Oana. Delia a scris la descrierea postării: "Bucuria se traieste, se impartaseste, se povesteste – in familie. La multi ani!"

Demi Lovato selfie Instagram

Demi Lovato, gest ciudat după despărțirea de Henry Levy. Ce cadou și-a făcut

Demi Lovato s-a despărțit recent de iubitul ei, designerul Henry Levy. De Ziua Femeii, Demi Lovato a făcut un gest surprinzător. Și-a trimis flori. Mai mult, și-a scris și o felicitare.

inna barcelona instagram

INNA - Tu Manera | Official Music Video

INNA revine cu cea de-a patra piesă, "Tu Manera", de pe albumul „YO” care va fi lansat primăvara aceasta. Piesa a fost compusă de INNA și produsă de David Ciente, alături de care artista a lucrat pentru fiecare dintre cele unsprezece piese de pe album, dar și “Gimme Gimme”, “Ruleta”, “Nirvana”.

Liam Howlett, Keith Flint, Maxim - The Prodigy

Decizie majoră luată de trupa The Prodigy după decesul vocalistului Keith Flint

Trupa britanică The Prodigy, care urma să cânte în închiderea festivalului de muzică Eurockeennes, a anunţat pe reţelele de socializare anularea apariției, dar și a turneului internaţional. Anunțul a venit la două zile de la moartea vocalistului Keith Flint.

Monica Bellucci la Festivalul de Film de la Cannes

Primele fotografii cu Monica Bellucci și noul iubit care este cu 18 ani mai tânăr decât ea

Monica Bellucci este una dintre cele mai frumoase femei din lume, totuși, nu prea a avut noroc în dragoste. Actrița are la activ două mariaje eșuate, dar continuă să îi facă pe mulți bărbați să viseze. Ajunsă la 54 de ani, Monica Bellucci iubește din nou. Ea a fost surprinsă cu noul iubit care este cu 18 mai tânără decât ea.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!