Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ALLE FARBEN - RAIN DOWN

Știri

Misha în costum de baie la piscină în Zanzibar

Misha a încins Instagramul cu fotografiile în costum de baie din vacanța în Zanzibar. Iată cu cine s-a distrat

Deși au divorțat acum doi ani, Misha și Connect-R au în continuare o relație foarte bună. Cei doi au decis să aibă grijă împreună de fetița lor Maya pentru a nu simți că ei s-au despărțit. Misha, Connect-R și Maya au fost recent într-o vacanță exotică în Zanzibar. Misha a postat câteva fotografii în costum de baie cu care a încins Instagramul.

Lady Gaga pe scenă la The Daily Front Row Fashion LA Awards 2019

După ce a rupt logodna de Christian Carino, Lady Gaga ar avea o relație cu actorul Jeremy Renner

După ce s-a spus că Lady Gaga ar avea o idilă cu Bradley Cooper, partenerul ei din filmul "A Star is born", acum presa americană susține că noul iubit al artistei ar fi Jeremy Renner. Actorul are două nominalizări la premiile Oscar, în 2008 pentru filmul "The Hirt Locker" și în 2010 pentru "The Town".

Mel B Geri Halliwell la Brit Awards

Mel B a dezvăluit că a avut o aventură cu Geri Halliwell, colega ei din Spice Girls

Mel B a făcut o dezvăluit în timpul filmărilor pentru show-ul TV „Piers Morgan's Life Stories“ că a avut o aventură cu Geri Halliwell, colega ei din trupa Spice Girls. Ea a spus că s-a întâmplat în anii '90, fără a oferi o dată precisă.

emilia-clarke

Emilia Clarke din "Game of Thrones" a fost la un pas de moarte după un anevrism cerebral

Actriţa britanică Emilia Clarke, cunoscută pentru rolul lui Daenerys Targaryen din serialul "Game of Thrones", a declarat că a suferit un anevrism cerebral aproape fatal la vârsta de 24 de ani şi a fost operată de mai multe ori pe creier. "Mama Dragonilor" din "Game of Thrones" a declarat că problemele au apărut după încheierea filmărilor pentru primul sezon al producţiei.

actorii din Oh, Ramona

Comedia "Oh, Ramona!" bate record după record. Ce încasări are și câți spectatori au văzut până acum pelicula

”Oh, Ramona!”, prima producție românească ajunsă vreodată la încasări de peste un milion de dolari, atinge, după doar cinci săptămâni în cinematografele românești, peste un sfert de million de oameni. Cu un total de 250.907 de spectatori, potrivit cifrelor publicate de cinemagia.ro, comedia ”Oh, Ramona!”, regizată de Cristina Jacob este de departe lider în încasările din box office-ul românesc.

antonia alex velea shanghai

Un nou copil pentru Antonia şi Alex Velea? Iată cum a răspuns Antonia la întrebare

Antonia și Alex Velea nu exclud posibilitatea ca în viitor să mai aibă un copil, pe lângă cei doi băieți pe care îi au împreună. Este vorma de Dominic și Akim. Antonia mai are o fețiță, Maya, din căsătoria cu Vicenzo Castellano, cu care se află în proces de divorț.

romanian rhapsody viral premiile gopo 2019

"Romanian Rhapsody", parodia românească după "Bohemian Rhapsody", a devenit virală | VIDEO

Premiile Gopo 2019 au avut multe momente despre care s-a vorbit foarte mult sau care au devenit virale. Cel mai comentat dintre ele a fost fără îndoială cel în care s-au cântat manele pe scena Teatrului Național din București.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!