Bucuresti | 102,8FM THEO ROSE - NU MA DUC LA CLUB (NEW PW)

Știri

adelina pestrițu sală sexy

Imagini cu Adelina Pestrițu la sală. Arată senzațional după ce a născut

Adelina Pestrițu a revenit rapid la greutatea și formele pe care le avea înainte de naștere. Adelina trage tare la sală pentru o siluetă de invidiat, iar rezultatele sunt vizibile. Astfel, în doar șase luni de când a născut, Adelina Pestrițu arată senzațional.

andreea bălan facebook

Prima fotografie cu Andreea Bălan după ce a suferit un stop cardio-respirator

Andreea Bălan se simte mai bine după ce în timpul operației de cezariană a suferit un stop cardio-respirator, luni, 4 martie. La două zile de la acest eveniment, Andreea Bălan a postat pe contul de Facebook o fotografie cu micuța Clara Maria, însoțită de un mesaj de mulțumire adresat medicilor care au salavt-o, dar și celor care i-au trimis mesaje de încurajare.

keith flint The Prodigy 2015

Keith Flint și-a implorat soția să se întoarcă acasă. Cum a fost surprins cu câteva ore înainte de moarte

S-a aflat cum și-a petrecut Keith Flint, vocalistul trupei The Prodigy, ultimele ore din viață. Keith suferea de depresie și se reapucase de droguri după despărțirea de soția sa DJ Mayumi Kai. Separarea s-a produs la finalul anului 2018 și de atunci Keith a tot încercat să evite divorțul care era iminent. În ultima lor discuție, Keith a implorat-o pe Mayumi să se întoarcă acasă. Nimic nu anunța gestul extrem pe care Keith avea să-l facă.

Uciderea cerbului sacru

Nominalizările la categoria "Cel mai bun film european" la Premiile Gopo 2019, proiectate la Cinemateca Union și Cinema Muzeul Țăranului

Cele cinci producții nominalizate la categoria “Cel mai bun film european” a celei de-a XIII-a ediții a Premiilor Gopo pot fi vizionate în perioada 6 - 17 martie, la Cinemateca Union și Cinema Muzeul Țăranului din București.

jon-snow-game-of-thrones

Game of Thrones, sezonul 8 | Trailer-ul ultimei serii este spectaculos | VIDEO

Pe aprilie în Statele Unite și pe 15 aprilie în România va avea loc premiera ultimului sezon al serialului Game of Thrones. Sezonul 8 va avea doar șase episoade, dar cu o durată de cel puțin 90 de minute și nu 60 ca până acum. A fost lansat trailer-ul oficial al ultimei serii, care dă indicii despre cum s-ar putea termina serialul.

madalina veverita

Mădălina Petre alias Veverița e bine cu echipa PRO FM

Odată cu ProFM SuperGirl, concertul oferit de ProFM tuturor superfetelor, echipa ProFM câștigă o nouă voce cu șarm. Începând din 4 martie 2019, Sebastian Coțofană și Radu Țibulcă fac "Dimineața blană" alături de noua supergirl de la ProFM, Mădălina Petre alias Veverița.

Michael Jackson și Omer Batthi în 1996

Michael Jackson, interzis pe numeroase rețele de radio după acuzațiile din documentarul "Leaving Neverland"

Mai multe rețele de radio din întreaga lume au decis să scoată din difuzare toate piesele cu Michael Jackson după acuzațiile de abuzuri sexuale care au fost descrise de fostele sale victime în documentarul "Leaving Neverland". Mai multe persoane au povestit cum au fost abuzate de Michael Jackson și cum le cumpăra cântărețul tăcerea. În momentul când aceste fapte s-au întâmplat, persoanele respective erau copii.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!