Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER THE MOTANS - LA CE TE GANDESTI (NEW PW)

Știri

Post Malone. Getty Images

Post Malone poate orice: record în Billboard și o sumă uriașă de bani strânsă cu un concert tribut Nirvana pentru cei care luptă cu Covid-19

Un nou record pentru Post Malone. Hitul său, "Circles", are cele mai multe săptămâni petrecute în Top 10 din Billboard Hot 100.

Kanye West

Kanye West este miliardar, potrivit Forbes. Rapper-ul le-a trimis însă un mesaj în care susține că este subestimat în continuare

Kanye West este oficial miliardar, potrivit revistei Forbes. Rapper-ul râvnește de ceva timp la acest titlu. Anul trecut, el sugera că ar putea să-și schimbe legal numele în "Christian Genius Billionaire Kanye West" pentru o perioadă de timp. 

Los Angeles World Premiere Of Marvel Studios'

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea vedetelor. Cum arată la plajă Chris Hemsworth și soția lui, Elsa Pataky

Chris Hemsworth (36 de ani ) și Elsa Pataky (43 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și au demonstrat-o recent la o zi de plajă. Cei doi s-au bucurat de soare si surfing alături de copiii lor, în Byron Bay. 

Dua Lipa at Sanremo Festival, Sanremo, Italy

Dua Lipa a ajuns pe lista celor mai bogați muzicieni din lume: și-a dublat câștigurile anuale

Dua Lipa și-a dublat câștigurile anuale și a ajuns la aproape 25 de milioane de lire sterline în conturi, dar și pe lista celor mai bogați cântăreți, alături de Adele și Ed Sheeran.

inna

INNA revine cu videoclip oficial pentru ”Not My Baby”: imagini idilice cu artista și ținute stylish

După ce și-a surprins fanii cu un lyric video animat în care ea însăși este personaj principal, INNA revine cu videoclipul oficial al celui mai recent single ”Not My Baby”.

smiley-rade-dimineata-blana

Smiley s-a lăsat tuns de Gina Pistol. Cum arată acum artistul. VIDEO

Smiley și Gina Pistol nu se plictisesc în izolare. Artistul s-a lăsat tuns de iubita sa, iar rezultatul l-a mulțumit.

The evenings of Sanremo Music Festival 2020

Antrenamente în carantină. Cum își lucrează corpul Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo. Imaginile de milioane de vizualizări

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a postat pe Instagram câteva imagini de la antrenamentele pe care le face în casa în care s-a izolat cu fotbalistul și cu copiii, Cristiano Jr., Eva,  Mateo si Alana.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!