Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER TEDDY SWIMS - BAD DREAMS (NEW PW)

Știri

Demi Moore, Bruce Willis

Scout Willis a dezvăluit motivul pentru care părinții ei, Bruce Willis și Demi Moore, locuiesc în aceeași casă în această perioadă

De mai bine de o lună de zile, Bruce Willis locuiește în Idaho, împreună cu Demi Moore și cele trei fiice ale lor, chiar în casa în care a trăit alături de fosta soție până la divorț. Mulți fani s-au întrebat pe rețelele de socializare de ce acest aranjament și cum de starul din "Greu de ucis" nu stă cu actuala soție în această perioadă de izolare.

Academy Of Motion Picture Arts And Sciences' 9th Annual Governors Awards - Show

Vești bune pentru fani: un nou film "Hunger Games". Tot ce se știe până acum despre "The Ballad of Songbirds and Snakes"

Prequel-ul "Hunger Games", "The Ballad of Songbirds and Snakes", este oficial în lucru. Autoarea seriei "The Hunger Games" a confirmat adaptarea cinematografică a viitoarei ei cărți ce urmează să fie lansată în luna mai.

2014 MTV Movie Awards - Show

Eminem sărbătorește 12 ani de când a renunțat la droguri: Sunt curat. Nu-mi este frică. FOTO

Eminem sărbătorește 12 ani de când a spus nu drogurilor: 'Sunt curat!'. Rapperul în vârstă de 47 de ani a renunțat la droguri în 2008, după ce cu un an înainte a fost la un pas să moară din cauza unei supradoze. Nu a lansat niciun album între 2005 - 2008 din cauza dependenței de narcotice.

iluzie

Iluzia optică ce le dă bătăi de cap internauților. Tu ce vezi?

O imagine mai veche a reapărut în mediul online și le dă bătăi de cap unora dintre cei care o privesc. Jocul îi provoacă pe internauți să găsească 16 cercuri într-o fotografie în care se văd inițial numai linii orizontale și verticale ce par să formeze mai degrabă pătrate.

Kylie Jenner dans la campagne de Noël de sa marque Kylie-Cosmetics

Kylie Jenner, un look total diferit. Cum arată fără pic de machiaj cea mai tânără miliardară prin forțe proprii

Rare sunt momentele în care o poți vedea pe Kylie Jenner așa. Proaspăt desemnată cea mai tânără miliardară prin forțe proprii, de către Forbes, pentru al doilea an la rând, Kylie și-a surprins zilele acestea fanii cu look-ul ei natural fără urmă de machiaj. 

Atunci vs. acum. Backstreet Boys aniversează 27 de ani de existență

Trupa Backstreet Boys a implinit 27 de ani, pe 20 aprilie, iar membrii grupului au publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie din 1993 și un mesaj de mulțumire adresat fanilor lor.

Feli lanseaza Impreuna

Feli lansează "Împreuna" o piesă optimistă despre un azi plin de lecții și un mâine senin

Cu mesajul #separatidarimpreuna, Feli lanseaza „Impreuna”, o piesa optimista despre un azi plin de lectii si un maine senin.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!