Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA OFENBACH - OVERDRIVE (NEW PW)

Știri

irina rimes zâmbet dimineața blană

Irina Rimes s-a tuns și arată total diferit. Imaginile postate de artistă după radicala schimbare de look

Irina Rimes și-a schimbat complet look-ul. 

Adele Live 2017 - Brisbane

Adele a împlinit 32 de ani și este de nerecunoscut în rochie mini și cu noua sa siluetă. Fotografia care i-a uimit pe fanii artistei

Adele a împlinit 32 de ani pe 5 mai, iar cu această ocazie le-a mulțumit fanilor de pe Instagram pentru urările frumoase. Artista a postat mesajul alături de o fotografie cu noul ei look. Aflată în curtea sa, într-o rochie neagră mini și cu o siluetă transformată complet, Adele arată cu totul diferit. 

Clayton Kershaw's 6th Annual Ping Pong 4 Purpose

Fotografia cu Ashton Kutcher și Mila Kunis, la mai bine de șase luni de la controversatele dezvăluiri făcute de Demi Moore

Ashton Kutcher și Mila Kunis formează în continuare un cuplu solid, cei doi vor sărbători în iulie cea de-a cincea aniversare de la nuntă. La mai bine de jumătate de an de când Demi Moore își publica memoriile și făcea dezvăluiri incomode despre viața intimă cu fostul ei soț, Ashton a publicat o imagine în care se sărută cu actuala sa soție și anunță un interviu rar, împreună cu aceasta, la The Tonight Show cu Jimmy Fallon.

Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala

Elon Musk și Grimes au devenit părinți. Primele imagini cu bebelușul

Elon Musk, fondator al companiilor Tesla și SpaceX, a publicat pe Twitter primele imagini cu belelușul său, după ce Grimes a născut un băiat. 'Mama si copilul sunt bine', a scris acesta. 

gZqlWkT0

Andre Rizo începe un turneu național online în premieră în Romania!

hepta_4181837

Rihanna și-a încântat fanii cu noi fotografii hot. Cum își promovează colecția de lenjerie intimă

Rihanna a lansat recent o nouă campanie Savage x Fenty și ce imagine mai bună de promovare decât artista din Barbados.

eminem

Un bărbat a intrat peste Eminem în casă, la 4 dimineața. Cine ar fi intrusul

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a intrat peste Eminem în casă, luna trecută, la ora 4 dimineața. Se pare că intrusul este Matthew Hughes, cel care a fost arestat și anul trecut pentru că a încercat să pătrundă în fosta casă din Michigan a artistului, scrie TMZ.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!