Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA BLU CANTRELL - BREATHE

Știri

kylie-jenner-instagram

Cea mai tânără miliardară prin forțe proprii din lume și-a cumpărat casă de aproape 40 de milioane de dolari. GALERIE FOTO

Kylie Jenner tocmai și-a mărit imperiul imobiliar. Potrivit TMZ, cea mai tânără miliardară prin forțe proprii din lume a cumpărat o proprietate uriașă, într-una dintre cele mai bune zone din Los Angeles, la un pret de 36,5 milioane de dolari.

Chrissy Teigen rochie neagra pe covorul rosu

Soția celui mai sexy bărbat din lume reacționează după criticile primite în urma unui video în care apare în costum de baie

Chrissy Teigen a reacționat pe Twitter la comentariile răutăcioase apărute în urma unei postări video cu ea într-un costum de baie foarte decupat.

'¿A Quien Te Llevarias A Una Isla Desierta? - Netflix Photocall - Malaga Film Festival 2019

Cinci lucruri pe care nu le știai despre Jaime Lorente din "La Casa de Papel". Iubita sa este o actriță din același serial

Puțină lume știe, dar actorii care-i interpretează pe Denver și Alison Parker în serialul "La Casa de Papel" formează un cuplu în viața reală.

irina rimes baiatul meu frumos1

Irina Rimes lansează videoclipul piesei "Băiatul meu frumos", cu momente speciale din cadrul turneului COSMOS

Irina Rimes este în permanență aproape de fanii ei și le aduce o piesă sensibilă, al cărei clip a fost realizat din momente emoționante din cadrul turneului COSMOS, "Băiatul meu frumos".

zayn malik blond instagram

Zayn Malik va fi tătic. Iubita sa, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, ar fi însărcinată în 5 luni

Gigi Hadid și Zayn Malik vor fi părinți. Gigi, în vârstă de 25 de ani, este însărcinată în '5 luni', scrie TMZ, potrivit Daily Mail.

anytime untold

Organizatorii UNTOLD și NEVERSEA, vești despre situația festivalurilor. Ce se întâmplă cu abonamentele și biletele cumpărate de fani pentru ediția din 2020

Posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 le pot transforma gratuit în bilete și abonamente pentru oricare din următoarele trei ediții, anunță organizatorii.

Feli - Ma striga mama

Feli lansează „Mă strigă mama”, o piesă despre povestea de dragoste ca-n filme dintre părinții ei. OFFICIAL VIDEO

Feli lanseaza „Ma striga mama”, a cincea felie din jurnalul ei muzical cu inspiratii folclorice #Felidinpoveste, o piesa despre dragostea ca-n filme dintre parintii artistei care a inspirat-o si a facut-o sa creada in iubirea pasionala care nu tine cont de nimeni si de nimic.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!