Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CALUM SCOTT - ROOTS (NEW PW)

Știri

demi-lovato-header

Demi Lovato, selfie in costum de baie. Cum s-a fotografiat pentru cei peste 80 de milioane de fani de pe Instagram

Demi Lovato e artistă când vine vorba de selfie-ul perfect pentru Instagram. În week-end, starul de 27 de ani și-a încântat fanii cu câteva imagini din piscină.

CR Runway X LuisaViaRoma 90th Anniversary

Gigi Hadid confirmă că este însărcinată, Dua Lipa va fi "mătușă". La ce poftește în fiecare zi modelul în vârstă de 25 de ani

Gigi Hadid confirmă că așteaptă primul copil cu iubitul ei, Zayn Malik. 'Suntem foarte încântați și fericiți', a spus Gigi la "The Tonight Show cu Jimmy Fallon".

britney spears

Britney Spears a dat foc la sala de sport. Imaginile postate de artistă

Britney Spears a dezvăluit într-un video postat pe Tik Tok că și-a dat foc la sala de sport de acasă, din cauza lumânărilor. 

dorul

Puya, Andra și Guz lansează piesa "Dorul"| Galerie foto cu imagini de la filmările videoclipului

Puya, Andra și Guz și-au unit forțele și au creat o piesă care poate fi coloana sonoră a sentimentului actual, în vremurile în care mângâierile sunt arme, iar absența este dovadă de iubire.

WE Day UK 2020

Jamie Oliver a recreat o imagine de acum 15 ani. Cum arată astazi fiicele sale adolescente

Jamie Oliver are cinci copii cu soția sa, Jools. Recent, cheful britanic a postat pe Instagram două imagini cu fiicele sale cele mai mari Poppy (18 ani) și Daisy (17 ani), una de acum și una de când acestea erau foarte mici.

Premiere Of HBO's

Cine este bărbatul alături de care Emilia Clarke s-a izolat în casa din Marea Britanie. FOTO

Emilia Clarke a fost fotografiată recent aplaudând personalul medical din Marea Britanie, în fața casei sale, în cadrul inițiativei Clap For Carers. Actrița în vârstă de 33 de ani se află în izolare în locuința ei din Londra. Alături de starul din Game of Thrones a apărut și un bărbat, unii fani întrebându-se dacă acesta este noul ei iubit. 

Celebrity Social Media Photos!

Cum arată astăzi Emma Geller, fiica lui Ross și Rachel din "Friends". Anul acesta a împlinit 18 ani și a primit în sfârșit mesajul de la Monica și Chandler

Cum bine știu fanii serialului "Friends", Emma Geller era fiica lui Ross și a lui Rachel, personaje interpretate de Jennifer Aniston și David Schwimmer. Rolul Emma a fost jucat de gemenele Noelle și Cami Sheldon. Acestea au apărut în mai multe episoade din sezonul 8 al serialului, în 2002. 

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!