Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA OFENBACH - OVERDRIVE (NEW PW)

Știri

Russia v Saudi Arabia: Group A - 2018 FIFA World Cup Russia

"Creierul tău nu va mai funcționa corect". Motivul pentru care Robbie Williams folosește prompterul în concerte

Robbie Williams a dezvăluit că se bazează pe prompter în concerte, pentru că nu-și mai aduce aminte toate versurile pieselor sale. Pentru situația în care a ajuns, artistul dă vina pe drogurile consumate în trecut.

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 - Madrid Photocall

Vești bune pentru fani. Stephenie Meyer va publica o nouă carte "Twilight"

Va fi lansat un nou volum "Twilight".  Scriitoarea Stephenie Meyer confirmă că romanul ei, "Midnight Sun", va apărea din 4 august.

CP_DigiDays_Campanie_FINAL

Digi sărbătorește clienții loiali și le aduce oferte speciale, de Digi Days

GQ Men Of The Year Awards 2019 - Red Carpet Arrivals

Cadourile extravagante pe care și le-au făcut de-a lungul vremii David Beckham, Victoria și copiii. La cât se ridică averea familiei

Ce cumperi unor persoane care au practic tot ce le trebuie? Cadouri ieșite din comun și scumpe. Cel puțin asta se întâmplă în familia Beckham. De la un inel cu diamant de 850.000 de lire sterline pentru Victoria, la o mașină de 33.000 de lire sterline pentru Brooklyn și un laptop din aur pentru David, de 10.000 de lire, cam așa arată cadourile pe care și le-au făcut de-a lungul vremii membrii familiei Beckham.

Inna

INNA lansează videoclipul ”Sober”: O experiență neobișnuită pentru mine, să filmez cu doar trei persoane și acasă

INNA lansează videoclipul piesei ”Sober”, filmat chiar în casa artistei, în cadrul seriei ”Home Edition”, inițiată de Global Records.

campania-am-grija-Digi

Grupul Digi donează către mai multe spitale din țară echipamente medicale de peste 1,6 milioane EUR și un laborator de testare RealTime

Grimes si Elon Musk

Grimes a dezvăluit ce înseamnă numele ales pentru copilul ei și al lui Elon Musk

Grimes confirmă că ea și iubitul ei, Elon Musk, și-au numit copilul XÆ A-12. Artista, care a născut luni, a explicat pe Twitter ce înseamnă numele ales pentru băiatul lor. 

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!