Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU DUA LIPA - TRAINING SESSION (NEW PW)

Știri

fuego1

Fuego face senzație pe net cu poze din anii '90. Fanii de abia l-au recunoscut: cum arăta în adolescență, când cânta pop-rock

Fuego a postat recent, pe rețelele de socializare, o fotografie din liceu, de la începutul anilor 90, iar fanii l-au copleșit cu complimente.

the weekend

Imagini șocante cu cel mai în vogă artist: The Weeknd cu fața distrusă de botox în cel mai recent clip muzical. Care este explicația

Loredana Groza in Tulum, Mexic

Loredana, apariție de excepție pe plajele din Mexic. Cântăreața a defilat în costume de baie spectaculoase

Loredana se mândrește cu o siluetă de invidiat în ciuda vârstei din buletin, iar acum, în timpul vacanței de început de an pe care o petrece în Mexic, cântăreața a făcut furori în costume de baie sexy.

Anca Turcasiu în Punta Cana222

Anca Țurcașiu, siluetă de fotomodel la 50 de ani: a pozat în costum de baie și și-a uimit fanii cu formele ei perfecte

Anca Țurcașiu a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că a divorțat de bărbatul care i-a fost alături în ultimii 22 de ani, însă artista a depășit momentul dificil și continuă să zâmbească.

Dr Dre.

Dr. Dre, internat la terapie intensivă în urma unui anevrism cerebral

Dr. Dre a fost internat la terapie intensivă, la Sinai Medical Center, în Los Angeles, după ce luni a suferit un anevrism cerebral, potrivit TMZ.

Paris Hilton

La începutul anilor 2000 era considerată una dintre mai controversate vedete. Cum arată și ce face astăzi Paris Hilton

Paris Hilton a fost una dintre cele mai controversate figuri de la începutul anilor 2000. Astăzi are o avere de 300 de milioane de dolari.

connect r

Așa arăta în anii ’90 unul dintre cei mai apreciați artiști români ai momentului. Îți dai seama cine e?

În ultimii 15 ani piesele lui au fost pe primele locuri în topurile muzicale, iar fanii au umplut sălile la concertele lui. Cu siguranță și tu îi știi melodiile pe dinafară, dar îl recunoști după poza din adolescență? :)

Ultimele știri

crbl si iubita

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!