Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU JAMES CARTER - TOMORROW (NEW PW)

Știri

Mihai Budeanu 3 sud est

Mihai Budeanu, prima apariție la TV după ce a petrecut trei săptămâni la ATI: ”Doar un miracol a făcut să scap de Covid-19!”

Mihai Budeanu, componentul trupei 3 Sud Est, a trecut prin momente dramatice după ce s-a infectat cu noul coronavirus, iar acum, la câteva săptămâni de când a ajuns acasă, el a rupt tăcerea.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, diferență uriașă între Instagram și realitate. Cum arată vedeta în imaginile suprinse de paparazzi la plajă, fără editari

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, reușește să facă furori pe rețelele sociale, unde face publice imagini în care își etalează trupul. Totuși, artista se confruntă cu problemele pe care le are orice femeie.

Taylor Swift

Este oficial: “Folklore”, albumul nr. 1 al anului 2020

Este oficial: cel de-al optulea album al lui Taylor’s Swift, „Folklore”, a fost numărul 1 în 2020, încheind anul cu 2,3 milioane de unități, potrivit yahoo.com, care citează date furnizate de Rolling Stone.

Smaranda Selly

Smaranda, iubita lui Selly, o nouă apariție de senzație. Cum a pozat tânăra: ”Mi-ai făcut seara mai frumoasă!”

Smaranda, iubita lui Selly, face furori pe rețelele sociale, unde își încântă fanii cu imagini care mai de care mai inedite.

Ana Baniciu / Foto: Instagram

Ana Baniciu, decizie drastică după ce a făcut publică prima fotografie cu iubitul ei. Cum a pozat artista

Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Are o relație ce pare foarte serioasă și se bucură de succes în mediul online, unde este urmărită de sute de mii de persoane.

ariana grande

E cea mai sexy minionă din showbiz: are doar 1.53 m, dar toți bărbații întorc capul după ea. Cum a apărut Ariana Grande în public

Este pe val, piesele ei sunt pe primele locuri în topuri, iar pe plan sentimental stă excelent! 2021 pare a fi anul Arianei Grande!

raluka dubai

Puțini știau că e posesoarea siluetei perfecte. Raluka și-a arătat formele de vis la plajă în Dubai

Raluka este una dintre cele mai discrete vedete din România, însă de data aceasta artista și-a uimit fanii cu câteva fotografii extrem de îndrăznețe.

Ultimele știri

Sean Diddy Combs familie

Familia lui Diddy, la tribunal pentru a-l susține pe rapperul aflat în închisoare. Mama lui 84 de ani a ieșit ușor în evidență

crbl si iubita

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!