Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM IRINA RIMES - DUDADU (GOLDCHER REMIX) (NEW PW)

Știri

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, imagini care mai de care mai inedite din Ischia. Actrița româncă a pozat în ținute nonconformiste

Mădălina Ghenea a revenit pe insula Ischia, din Italia, iar cu această ocazie a făcut publice mai multe imagini în care pozează în ipostaze inedite.

britney spears (9)

Noul avocat al lui Britney Spears a început deja demersurile de înlăturare a tutelei tatălui. Vedeta pop rămâne optimistă

Săptămână trecută, Britney Spears a primit acordul din partea judecătorului de a-și angaja propriul avocat, iar acesta nu a stat pe gânduri și a început deja demersurile de înlăturare a tutelei tatălui artistei.

Paula Seling

Paula Seling, mesaj emoționant pentru mama ei care își aniversează ziua de naștere: ”Încercările vieții nu ți-au șters bunătatea!”

Paula Seling a marcat ziua de naștere a mamei ei printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele sociale. Artista a făcut publice și imagini inedite cu mama ei, care i-au adus mii de aprecieri.

Willow Smith

Fiica lui Will Smith și-a ras părul de pe cap în timpul unui concert

A încercat tot felul de coafuri excentrice în ultimele luni. Zilele acestea, Willow Smith și-a surprins fanii când la finalul unui concert de 48 de minute, parte dintr-un documentar pe care l-a lansat în weekend pe Facebook, a început să-și radă părul. S-a întâmplat chiar după ce a interpretat piesa „Whip My Hair”.

Adele și Rich Paul

Adele și-a refăcut viața după divorț. Cântăreața ar avea o relaţie cu Rich Paul, agentul lui LeBron James

După ce luni de zile s-a zvonit că Adele ar avea o relație cu rapperul Skepta, artista a fost surprinsă în compania unui bărbat celebru, pe care presa internațională îl numește noul iubit al artistei.

andreea banica

Simplitate cuceritoare. În bustieră și pantaloni scurți, Andreea Bănică a fost copleșită de laude: "Ești superbă"

S-a relaxat alături de soț și de un cuplu de prieteni într-o escapadă în insulele grecești, iar acum, a venit și rândul copiilor să se bucure. Este vorba despre Andreea Bănică, solista care profită de zilele libere și de soare pentru o serie de vacanțe mult dorite. Zilele acestea, artista se află în Spania, într-un parc de aventură special ales pentru copii, însă acest lucru nu înseamnă că nu a găsit și ea metode de a se distra.

giulia anghelescu

Giulia Anghelescu, pozată de soț în cele mai senzuale ipostaze, pe plaja din Zakynthos. Cei doi au sărbătorit nouă ani de căsnicie

Giulia Anghelescu, fosta componentă a trupei Candy, și soțul său, Vlad Huidu, au plecat într-o vacanță aniversară, pentru a celebra nouă ani de căsnicie. Și-au luat cei doi copii și au ales Zakynthos pentru a se bucura de relaxare la plajă, nisip fin și cadre ideale pentru cele mai frumoase poze de Instagram.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!