Bucuresti | 102,8FM Trending Hits cu MIRUNA THE URS - TRN - PAMANTUL

Știri

antonia maya (1)

Fiica Antoniei, Maya, a avut Prima Comuniune. Cum au apărut cele două la evenimentul emoționant

Antonia a sărbătorit weekend-ul acesta un moment important din viața de mamă - fiica sa, Maya, a avut parte de Prima Comuniune, iar artista a împărtășit evenimentul și cu fanii de pe rețelele sociale.

mihaela radulescu

Mihaela Rădulescu, răvășitoare într-o rochie roșie cu paiete și decolteu adânc: "Splendidă! Ești o divă din toate punctele de vedere!"

Mihalea Rădulescu a revenit în forță în lumina reflectoarelor. Vedeta s-a implicat într-un nou proiect, iar ținutele create pentru acesta sunt de-a dreptul impresionante.

2018 Roc Nation THE BRUNCH - Red Carpet

Iggy Azalea a anunțat că va renunța la muzica pentru câțiva ani, după ce fanii i-au criticat apariția în ultimul videoclip muzical

Iggy Azalea a anunțat că se va retrage din muzică pentru câțiva ani, pentru a se concentra pe alte proiecte importante. Anunțul vine la scurt timp după ce fanii au acuzat-o de "blackfishing" în cel mai recent videoclip muzical.

Loredana Groza in Tulum, Mexic

Loredana Groza, în costum de baie, în vacanță, în Grecia. Artista arată senzațional la 51 de ani

Loredana Groza pare să fie într-o vacanță continuă și își încântă fanii cu imagini care mai de care mai spectaculoase. Artista și-a început anul în Mexic, la Tulum, a urmat o escapadă în Maldive, iar acum ea se află în Grecia, unde se bronzează și pozează în ipostaze inedite.

corina bud

Corina Bud, o vară întreagă în costum de baie. Solista își bucură fanii cu imagini inedite din vacanțe

La 41 de ani, Corina Bud a rămas aceeași femeie provocatoare, care poate pune pe jar imaginația oricui, dovadă fiind și noile imagini postate pe rețelele sociale.

Mama lui Amy Winehouse

Care au fost ultimele cuvinte pe care mama lui Amy Winehouse i le-a spus fiicei ei: ”Era felul nostru de a ne exprima dragostea!”

Au trecut aproape zece ani de când Amy Winehouse a fost găsită moartă. Avea doar 27 de ani și se bucura de un succes răsunător, iar acum, în cadrul unui interviu, mama ei a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus fiicei ei.

Premiere Of YouTube Originals'

Hailey, primele declarații după apariția filmulețului viral în care Bieber țipă la ea: ”Nu vă hrăniți cu negativismul oamenilor!”

După ce Justin Bieber a fost filmat țipând la soția să, Hailey, după un concert susținut în Las Vegas, modelul, în vârstă de 24 de ani, a decis să răspundă gurilor răutăcioase.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!