Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM 2PAC - ALL EYES ON ME (DJ BELITE REMIX)

Știri

2020 Billboard Music Awards - Show

Salariul lui Kelly Clarkson, dezvăluit: 1,5 milioane de dolari/lună. Pensia alimentară pe care trebuie să o plătească acum fostului soț

Salariul lui Kelly Clarkson a fost dezvăluit: 1,5 milioane de dolari pe lună. Artista și vedeta tv va trebui să plătească acum 200.000 de dolari pe lună pensie alimentară fostului soț, Brandon Blackstock, pentru întreținere și copii.

Smaranda Știrbu

Smaranda, iubita lui Selly, imagini rare din vacanță. Tânăra studentă la Medicină se relaxează în Monte-Carlo

La câteva săptămâni de când a fost protagonista unei ședințe foto inedite, Smaranda Știrbu, iubita lui Selly, a plecat în vacanță.

Inna

Inna, apariție spectaculoasă în Sardinia. Cum a reacționat Catrinel Marlon când i-a văzut imaginile în costum de baie

Inna se bucură din plin de vară, iar dovadă sunt imaginile inedite pe care le face publice pe rețelele sociale. A petrecut câteva zile în Turcia, iar acum artista se află în Sardinia, Italia.

3 sud est

La sfârșitul anilor '90 frângea inimile fanelor, acum, Laurențiu Duță a împlinit 15 ani de căsnicie. Cine e femeia care-l face fericit

Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu au înființat trupa 3 Sud Est în septembrie 1997. Au urmat 11 ani de succes, în care au bătut mai multe recorduri, peintre care și 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara. Trupa s-a destrămat în 2008, dar cei trei băieți au reînființat grupul de succes în 2014. Astăzi, toți se mândresc cu familii frumoase, iar Laurențiu chiar a sărbătorit 15 ani de căsnicie cu soția lui, Ianula.

karmen

Karmen a făcut furori pe o plajă de lux din Spania. Tânăra mămică arată perfect în costum de baie

Karmen se relaxează zilele acestea, alături de soț, în Marbella, Spania. Spre bucuria celor care o urmăresc pe rețelele sociale, solista a împărtășit câtvea imagini care o arată într-o formă de invidiat.

Antonia tinuta extravaganta

Antonia, într-un costum ultra mulat, la câteva zile după ce a fost cerută de soție. Imaginea inedită, apreciată de fani: ”Ești superbă!

A trecut aproape o săptămână de când Antonia a fost cerută de soție după mai bine de opt ani de relație, iar acum artista continuă șirul imaginilor inedite.

Jamie Lynn Spears

Sora lui Britney Spears, primele declarații după ce s-a spus că artista i-a plătit un apartament: ”Nu mi-a cumpărat nimeni o locuință!”

Jamie Lynn Spears, sora celebrei cântărețe Britney Spears, a negat că aceasta ar fi plătit pentru imobilul din Florida, din care a făcut publice mai multe imagini zilele trecute.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!