Bucuresti | 102,8FM Trending Hits cu MIRUNA DJ PROJECT - Hotel

Știri

'Space Jam: A New Legacy' film premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 12 Jul 2021

Maddie Ziegler, în pantaloni scurți și corset, la premiera „Space Jam: A New Legacy”. Cum arată acum puștoaica din videoclipurile Siei

Maddie Ziegler a strălucit la premiera mondială a peliculei „Space Jam: A New Legacy”, în Los Angeles. Puștoaica dansatoare din clipurile Siei a atras toate privirile într-o ținută compusă din pantaloni scurți verzi și jachetă de aceeași culoare, la care a asortat un top negru și pantofi cu toc înalt.

Amy Winehouse

10 ani de la moartea lui Amy Winehouse. Mama artistei își amintește de încăpățânarea ei: "Nimeni nu-i putea spune ce să facă"

Amy Winehouse, una dintre cele mai apreciate artiste britanice, s-a stins din viață la doar 27 de ani, în 23 iulie 2011. Luna aceasta, la 10 ani de la dispariția ei prematură, mama cântăreței se pregătește de o comemorare specială, lansarea unui documentar despre fiica sa.

Inna

Inna, apariție inedită într-un costum super mulat: ”Ești o zeiță!” Imaginile făcute publice pe internet, apreciate de 60.000 de oameni

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste din România, Inna nu ratează nicio ocazie pentru a experimenta ținute care mai de care mai îndrăznețe.

andra

Andra, moment artistic alături de fiul ei. David moștenește talentul muzical al mamei sale

David, băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță calcă deja pe urmele mamei sale. Deși nu cântă cu vocea, acesta a învățat să cante la chitară și deja o acompaniază pe mama sa în melodiile interpretate de aceasta.

Mark Hoppus

Mark Hoppus de la Blink-182, noi dezvăluiri despre lupta cu cancerul: ”Zilele acestea sunt cruciale!”

Mark Hoppus, liderul trupei Blink-182, a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate, la doar câteva săptămâni după ce a dezvăluit că suferă de o formă de cancer și urmează ședințe de chimioterapie.

lili sandu

Lili Sandu, secretul siluetei perfecte în costum de baie. Cum a reacționat Mihaela Rădulescu atunci când i-a văzut pozele din Mykonos

De când a devenit mămică, Lili Sandu a înflorit. Fosta componentă a trupei Trinity trăiește o perioadă de vis de aproape un an, de când își poate ține în brațe băiețelul. Până și din nopțile nedormite a reușit să extragă un avantaj, semn că Lili vede viața cu mai mult soare în ultimul timp. Unde mai pui că arată demențial în costum de baie, lucru remarcat și de câteva vedete de la noi.

Adele. Profimedia

Imaginea de peste 3 milioane de like-uri. Cum a pozat Adele, după două luni de pauză pe Instagram

Adele strălucește în cea mai nouă fotografie pe care a publicat-o pe Instagram. Artista postează rar imagini pe rețele de socializare. 

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!