Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM ANGELINA JORDAN - LOVE DONT LET ME GO (NEW PW)

Știri

Justin Bieber în New York

Sora lui Justin Bieber, celebră pe internet la doar 13 ani. Cât de frumoasă este Jazmyn

Justin Bieber se bucură de succes în plan muzical de ani de zile, însă puțini sunt cei care știu că acesta provine dintr-o familie numeroasă și are acasă patru frați mai mici. Ba mai mult, sora lui, Jazmyn, și-a construit o comunitate uriașă pe Instagram, în ciuda faptului că are doar 13 ani.

billie eilish justin bieber

Pasiunea lui Billie Eilish pentru Justin Bieber s-a transformat într-o prietenie adevărată: "Mă ajută să mă descurc cu faima"

Billie Eilish a vorbit de multe ori despre pasiunea ei pentru Justin Bieber, pe care l-a și numit "prima dragoste". Solista de 19 ani făcuse o adevărată obsesie pentru idolul adolescentelor. În copilărie, aceasta avea camera tapetată cu postere cu Justin. Momentul în care s-au cunoscut, acum doi ani, din postura de staruri mondiale, a fost unul emoționat pentru Billie, iar de atunci au păstrat legătura și au devenit buni prieteni.

delia-main

Delia a dat plajele exotice pe vacanțe în vârf de munte. Imagini spectaculoase din Elveția și Franța

Unul dintre multele lucruri care i-au unit pe Delia și soțul ei, Răzvan, a fost dragostea pentru călătorii. De fiecare dată când își pot programa o vacanță, o fac fără să stea pe gânduri, iar prin ochii lor și lentila aparatului foto, și cei care o urmăresc pe cântăreață pe rețelele sociale au ocaiza de a se delecta cu imagini spectaculoase.

comunicat_WTA Winners Open

Winners Open, singurul turneu WTA din România, la Digi Sport

În perioada 2-8 august 2021, Digi Sport va transmite Winners Open, singurul turneu WTA organizat în țara noastra, la Cluj-Napoca.

Inna

Inna, în pantaloni scurți, din piele. Fanii, uimiți de cât de bine arată: ”Ești perfectă!”

Inna se bucură din plin de zilele de concediu pe care le are în această perioadă și și-a surprins fanii cu o nouă serie de imagini inedite.

Adda

Adda, mesaj emoționant pentru soțul ei în ziua în care au aniversat cinci ani de căsnicie: ”Ne știm la bine, dar mai ales la rău”

Printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară se numără, fără doar și poate, Adda. Aceasta se bucură de o carieră solidă în muzică și, în plus, se mândrește și cu o familie frumoasă, iar acum, când a aniversat cinci ani de căsnicie, a făcut public un mesaj emoționant.

mădălina ghenea

Elegantă și decoltată chiar și când mănâncă paste. Mădălina Ghenea, într-o rochie argintie ce i-a pus în valoare silueta

Mădălina Ghenea a avut parte de câteva zile pline. Actrița româncă a făcut parte din juriul Ischia Global Fest, un festival de film și muzică ținut pe fermecătoarea insulă italiană, unde a făcut furori pe covorul roșu, dar și în afara lui.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!