Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM ANGELINA JORDAN - LOVE DONT LET ME GO (NEW PW)

Știri

familia măruță

Andra, vacanță cu toată familia în cel mai fericit loc din lume. Poze cu distracția de la Disneyland

Întreaga familie Măruță și-a luat o vacanță departe de casă. Nu pe vreo plajă exotică, ci în Paris. Andra și Cătălin și-au luat copiii, pe David și Eva, și au mers la Disneyland, parcul de distracții supranumit "cel mai fericit loc din lume". 

stire site copy

Alege-ți muzica la PROFM!

Alege-ți muzica la PROFM! Chiar tu poți să alegi ce hit să fie cireașa de pe TOP! Ai ocazia să votezi chiar aici piesele pe care vrei să le auzi pe repeat la PROFM OPEN RADIO.

andreea balan

Andreea Bălan, într-un costum de baie albastru ca apa Mediteranei. Solista, vacanță și videoclip filmat pe o ambarcațiune în Grecia

După multe momente grele, soarele a răsărit și pe strada Andreei Bălan. Solista de 37 de ani trece printr-o perioadă bună, este iubită și iubește, își are fetițele aproape și, după mult timp, a mers în mai multe vacanțe. Și pe plan profesional îi merge bine. Jumătatea blondă a trupei Andre a scos un nou clip și se pregătește ca în toamnă să lanseze un album.

Catrinel Marlon - Catrinel Menghia

Catrinel Marlon, imaginea perfecțiunii în costum de baie. Fotomodelul se află în vacanță la Monaco

Catrinel Marlon, cunoscută și sub numele de Catrinel Menghia, a strălucit la Festivalul de Film de la Cannes, iar acum se bucură de o vacanță de vis în Monaco, acolo unde se află alături de partenerul ei și de fiica ei.

misha

Misha, din ce în ce mai curajoasă pe Instagram. Fosta soție a lui Connect-R a pozat într-o salopetă mulată

Misha, fosta soție a lui Connect-R, este conștientă de atuurile sale fizice, pe care a avut curajul să le pună în valoare în cea mai senzuală ședință foto. Îmbrăcată într-o salopetă mulată pe trup, cântăreața a făcut senzație pe Instagram.

Loredana Groza

Loredana Groza, într-o rochie super scurtă și în pantofi cu tocuri de 15 cm. Imaginile, apreciate de fani: ”Arăți senzațional!”

Loredana Groza a împlinit 51 de ani de curând, însă vârsta este doar un număr pentru ea, după cum pot vedea fanii pe rețelele sociale, unde artista face publice imagini care mai de care mai inedite.

shakira

Shakira, la un pas să fie judecată într-un tribunal din Spania. Este acuzată că nu a plătit taxe de 14,5 milioane de euro

După trei ani de investigații, un judecător a decis că există dovezi suficiente pentru ca Shakira să ajungă într-un tribunal din Spania pentru neplata a 14,5 milioane de euro în impozite către stat.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!