Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM JUSTIN TIMBERLAKE - ROCK YOUR BODY

Știri

Beyonce promotes her new Ivy Park Rodeo clothing with adidas

Beyonce, cea mai senzuală apariție din acest an. Artista a pozat într-un body și cizme de cowboy

Beyonce a afișat un look senzual în cea mai recentă ședință foto pentru noua sa colecție vestimentară.

britney spears

Tatăl lui Britney Spears nu se lasă! Nu vrea în ruptul capului să renunțe la tutelă și o acuză pe fiica sa că are probleme mintale

Britney Spears se află într-un război departe de a se încheia chiar cu tatăl său. Solista își dorește să scape de tutela părintelui său, care de 13 ani îi controlează nu numai averea, ci și viața personală. A apelat la avocați și judecători, a depus mărturii emoționante și cutremurătoare, dar situația ei nu este încă decisă.

Antonia

Antonia, în pantaloni de latex și top scurt, cu abdomenul la vedere. "Frumoasă costumație, nu prea confortabilă cred"

Una dintre cele mai senzuale apariții din peisajul muzical românesc este, cu siguranță, Antonia. Lăudată mereu pentru frumusețea ei, bruneta face tot ce poate pentru a fi și într-o formă fizică excepțională. Îndrăgostită de sport, cântăreața nu numai că se ține de treabă, dar a reușit să-și sculpteze corpul. Orice poartă îi vine bine, așa că nu este de mirare că a făcut furori pe Instagram cu costumul inedit pe care l-a îmbrăcat.

loredana groza

Loredana Groza, înapoi în 1998! Cântăreața și-a făcut o schimbare de look de impact

Loredana Groza surprinde cu fiecare apariție publică și este într-o continuă schimbare. Cea mai recentă este la nivelul părului. Artista de 51 de ani și-a uimit fanii cu o întoarcere în trecut, dacă o putem numi așa, o coafură care o aduce înapoi în 1998, când cânta celebrul vers "Ridică-mă la cer" alături de cei de la B.U.G. Mafia.

comunicat_Ligue_1

Digi Sport va difuza Ligue 1 până în 2024

Telespectatorii Digi Sport vor putea urmări viitoarele trei sezoane ale celei mai importante competiții de fotbal din Franța și Monaco.

EXCLUSIVE: Lourdes Leon Spotted Hanging Out With Friends Not Following NYC Rules Of Keeping Social Distance And Not Wearing A Mask Just Hours After Her Mom Madonna Announced She Had Tested Positive For Coronavirus

Lourdes Leon, fiica celebrei Madonna: "Oamenii cred că sunt acest copil bogat care nu are pic de talent"

Lourdes Leon a vorbit recent despre percepțiile greșite pe care oamenii le au despre ea. Despre faptul că lumea crede că este doar fiica Madonnei și nimic mai mult. 

antonia si alex velea, alaturi de copii

Antonia, despre cât de dificil îi este să fie mamă la distanță: "E greu să știu că Maya nu se simte bine și eu nu îi sunt alături"

Antonia este mândra mamă a trei copii. Îi iubește nespus și ar face orice pentru ei, însă ceea ce o împiedică să fie pe deplin fericită este că nu o are lângă ea pe Maya, fiica ei de 11 ani, care locuiește în Italia alături de tatăl său.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!