Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor REMA - CALM DOWN

Știri

ami

AMI îi face concurență lui Kylie Jenner. Cele două au pozat în ipostaze asemănătoare, acoperite doar de o peliculă aurie

Talentată și îndrăgită de public, Ami este o tânără creativă, asumată, "o fată obișnuită", așa cum se descrie în cel mai recent proiect al ei. Cântăreața are aproape jumătate de milion de admiratori pe Instagram, unde postează deseori imagini în ipostaze dintre cele mai diverese: aranjată de o armată de stiliști pentru pictoriale colorate sau fără machiaj și zâmbitoare pe plajă.

liza

Din toamnă, Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu se aud la PROFM: „E timpul pentru noi provocări”

Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu vor da cu ”love” la PROFM, începând cu luna septembrie. În aceeași formulă în care și-au obișnuit fanii și pe același tronson pe care l-au cucerit cu match-ul perfect din ultimii doi ani de colaborare, 19:00 - 22:00, Liza și Fere s-au pregătit cu o mulțime de surprize, muzică și energie buuună!

The Cinema Society Hosts A Screening Of

Madonna întinerește pe zi ce trece. Selfie-ul care a stârnit imediat reacția fanilor: "Ce și-a făcut? De câteva zile arătă incredibil"

Madonna vă împlini curând vârstă de 63 de ani, însă imaginile publicate de regina pop pe rețelele sociale spun altceva - cântăreață întinerește pe zi ce trece.

inna-main

Inna, apariție spectaculoasă într-o rochie mult prea transparentă. Cântăreața, apreciată de fani:Ești atât de frumoasă!”

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și reușește să nu treacă neobservată, întrucât adoptă ținute care mai de care mai inedite.

Fosta soție a lui Eminem a încercat să se sinucidă

Fosta soție a lui Eminem, o nouă tentativă de sinucidere. Kim Scott a ajuns la spital: ”Era într-o stare proastă!”

Kim Scott, fosta soție a lui Eminem, a fost internată de urgență după o tentativă de sinucidere, scriu jurnaliștii de la TMZ, potrivit Daily Mail.

alexandra stan1

Alexandra Stan, într-o rochie midi, ultra mulată pe corp. Cântăreața și-a impresionat fanii: ”Ești superbă!”

Recunoscută pentru aparițiile spectaculoase, Alexandra Stan și-a impresionat fanii încă o dată, întrucât a ales să poarte o ținută nonconformistă.

CELEBRITY SOCIAL MEDIA PHOTOS

Fiica lui Eminem și-a încântat fanii cu cele mai noi imagini în costum de baie: Ești perfectă!

Fiica lui Eminem, Hailie Mathers, și-a încântat fanii cu cele mai noi imagini postate pe Instagram. Tânăra în vârstă de 25 de ani și-a pus în evidență silueta impecabilă și bronzul perfect într-un costum de baie verde neon, în timp ce se relaxa pe o barcă.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!