Bucuresti | 102,8FM IRAIDA - LAS-O ASA (NEW PW)

Știri

yolanthe-cabau-header

Top 10 cele mai sexy iubite și soții de fotbaliști! Fac ravagii cu fotografiile de pe Instagram

Majoritatea fotbaliștilor mari sunt adevărați magneți pentru femeile frumoase. De multe ori s-au făcut cunoscuți atât pe terenul de joc, cât și în afara lui, acolo unde au la activ numeroase cuceriri.

2016 MTV Video Music Awards - Show & Audience

Drake a vorbit pentru prima dată despre relația cu Rihanna și motivele pentru care s-au despărțit

Drake a avut multe iubite, dar se pare că relația cu Rihanna a avut un impact major asupra sa. Rapperul a povestit de ce povestea cu Rihanna a eșuat, deși își dorea mult să-și întemeieze o familie cu artista.

selena-gomez-perete-instagram

S-a aflat de ce Selena Gomez a suferit o nouă cădere nervoasă. Prietenii artistei au povestit totul

Selena Gomez este internată într-o clinică de pe Coasta de Est specializată în tratarea bolilor mintale și a tulburărilor de comportament. Artista a avut o nouă cădere psihică, fiind cunoscute problemele sale cu depresia și anxietatea.

madalina-ghenea-instagram2

Mădălina Ghenea a dezvăluit cum s-a comportat Cristiano Ronaldo la întâlnirea pe care au avut-o

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase românce, a povestit în presa italiană cum a decurs întâlnirea cu Cristiano Ronaldo, care acum este în centrul unui scandal, fiind acuzat de viol.

Created with GIMP

Petrecere surpriză extravagantă pentru Cardi B, la aniversarea de 26 de ani | VIDEO

Pe 11 octombrie, Cardi B a împlinit 26 de ani. Soțul ei, rapperul Offset a invitat-o la masă, așa cum face de obicei, pentru a nu da de bănuit ce pusese la cale. Adică o petrecere surpriză pentru Cardi B.

Casino Royale (2006) - filmstill

Durul James Bond, îmblânzit de fiica sa. Niciodată nu l-ai mai văzut pe Daniel Craig în asemenea ipostaze

Daniel Craig se pregătește să joace în noul film din seria James Bond. Actorul a spus că aceasta va fi ultima sa apariție în această franciză de succes. S-au vehiculat diferite nume pentru a-l înlocui pe Daniel Craig, precum Tom Hardy, Idris Elba, Tom Hiddleston, Ryan Gosling sau Michael Fassbender.

demi-rose-header-instagram

Fotografiile care demonstrează că Demi Rose este cel mai sexy model britanic al momentului

Demi Rose a avut numeroase apariții controversate prin care a atras atenția asupra ei. Demi a devenit cunoscută după ce a avut o aventură cu rapperul Tyga.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!