Bucuresti | 102,8FM TEDDY SWIMS - BAD DREAMS (NEW PW)

Știri

Sony Ericsson Open Day 11

Enrique Iglesias, declarații în premieră despre viața lui sexuală

Enrique Iglesias este unul dintre cei mai de succes artiști latino din ultimii 20 de ani. Nu duce lipsă de fani, dar mai ales de fane. Chiar dacă acestea știu că Enrique are o relație de peste 15 ani cu fosta tensimena, Anna Kournikova, își încearcă norocul la fiecare concert.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Macaulay Culkin, apariție surpriză la American Music Awards. Cum arată acum actorul din Singur Acasă

Macauley Culkin s-a luptat ani de zile cu dependența de droguri și alcool. La un moment dat, sănătatea lui era atât de precară încât prietenii săi s-au temut pentru viața lui.

2018 American Music Awards - Fixed Show

Lista completă a câștigatorilor galei American Music Awards

Taylor Swift a fost marea câştigătoare a American Music Awards, gală care s-a desfășurat marți, 9 octombrie, la Los Angeles. Cântăreața i-a învins la categoria "Artist of The Year" pe rapperii Drake şi Post Malone, precum şi pe britanicul Ed Sheeran şi formaţia rock Imagine Dragons.

2018 American Music Awards - Arrivals

Cele mai tari ținute de la gala American Music Awards. Au impresionat J.lo, Cardi B, Taylor Swift

Taylor Swift a fost marea câştigătoare a American Music Awards, gală desfășurată marți, 10 octombrie, la Los Angeles. Cântăreața, i-a învins la categoria "Artist of The Year" pe rapperii Drake şi Post Malone, precum şi pe britanicul Ed Sheeran şi formaţia rock Imagine Dragons.

Manchester United v Valencia - UEFA Champions League Group H

Suma uriașă cheltuită de Manchester United pe cazarea lui Jose Mourinho

Presa din Marea Britanie a aflat cât plătește Manchester United pentru ca managerul Jose Mourinho să aibă confortul dorit. "The Special One" nu a vrut să stea într-o casă închiriată în Manchester, ci a preferat o cameră de hotel.

u2-rezist-concert-amsterdam

Trupa U2 a folosit într-un concert imagini cu protestele de la Bucureşti | VIDEO

Trupa U2 se află în turneul eXPERINECE + iNNOCENCE care până la sfârșitul anului are programate concerte numai în Europa. Irlandezii folosesc pentru piesa "Pride (in the name of love)" folosesc un montaj de imagini de la diferite proteste, printre care şi unele recente, de la Bucureşti.

the-weekend-bella-hadid-cada-instagram

Mesajul postat de The Weeknd la aniversarea iubitei sale, supermodelul Bella Hadid

Pe 9 octombrie, Bella Hadid a împlinit 22 de ani. Supermodelul a primit numeroase cadouri, dar iubitul ei, The Weeknd, a ținut să-i ureze La multi ani într-un mod original.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!