Bucuresti | 102,8FM JESSIE J - 2011 - PRICE TAG

Știri

delia-acadele-artwork

Delia are piesă nouă! Ascultă și vezi aici "Acadele" | VIDEO

Delia se pregătește de seria de trei concerte din această lună, care vor avea loc la Sala Palatului pe 14, 15 și 16 noiembrie. Show-ul se numește "Acadelia". Până atunci, Delia a lansat noul ei single "Acadele".

andreea-antonescu-sexy-cross

Cel mai fierbinte pictorial cu Andreea Antonescu după cel din Playboy

Andreea Antonescu a trecut prin schimbări majore în ultima perioadă. Cea mai importantă a fost cea de ordin estetic. Andreea a apelat la medicii esteticieni pentru un implant de silicon.

Refinery29 29Rooms Los Angeles: Turn It Into Art Opening Night Party

Primele imagini cu Demi Lovato după ce a ieșit de la dezintoxicare

După câteva luni în care s-a luptat cu dependența de droguri și alte substanțe interzise, Demi Lovato a fost externată din clinica de dezintoxicare și și-a reluat viața obișnuită.

avicii_true-stories

Documentarul despre viața lui Avicii a dispărut de pe Netflix, dar poate ajunge la premiile Oscar

Documenarul Avicii: True Stories a devenit extrem de vizionat după moartea DJ-ului suedez în acest an. Regizorul acestuia Levan Tsikurishvili a anunțat pe contul său de Instagram că documentarul ar putea fi nominalizat la premiile Oscar.

oana-kamara2

Oana, fosta soție a lui Kamara, a fost desemnată cel mai bun model de videochat

Oana Kamara, fosta soţie a cântăreţului Kamara, jumătatea trupei Alb-Negru, a câştigat cel mai râvnit trofeu de videochat la festivalul internaţional Ynot, care a avut loc în septembrie la Praga.

salma-hayek-cross

Salma Hayek arată incredibil la 52 de ani. Fotografiile cu care le-a stârnit imaginația bărbaților

Salma Hayek este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Recent, ea a trecut printr-o majoră schimbare de look. S-a vopsit blondă, deși aproape toată viața a fost brunetă.

Ce s-a întâmplat cu Jake din serialul "Doi bărbați și jumătate"? S-a lăsat de actorie și e de nerecunoscut

Jake, puștiul simpatic din serialul "Doi bărbați și jumătate", a ajuns de nerecunoscut. Este departe de imaginea pe care a avut-o în sria de comedie.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!