Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE DAVID GUETTA - IM GOOD ( BLUE ) (NEW PW)

Știri

2008 Summer TCA Tour - Day 10

Teri Hatcher din "Neveste Disperate", desfigurată de operațiilor estetice. Este de nerecunoscut

Teri Hatcher a fost una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, dar acum este departe de imaginea de altădată. Teri a abuzat de operațiile estetice, iar efectele sunt majore. Practic, este de nerecunoscut.

Nicole Cherry/ Foto: Instagram

El este noul iubit al lui Nicole Cherry! Cum au fost surprinși cei doi

La opt luni de când s-a despărțit de fostul iubit, Nicole Cherry iubește din nou. "Cireșica" a postat pe contul de Instagram o fotografie cu noul partnerer.

MTV's

Medicii legiști au făcut publice cauzele morții lui Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande

Rapperul Mac Miller, în vârstă de 26 de ani, a murit din cauza unui amestec de fentanil, cocaină și alcool, potrivit unui raport toxicologic al medicului legist.

2016 Victoria's Secret Fashion Show in Paris - Show

Victoria's Secret 2018 | S-au aflat artiștii care vor cânta la cel mai fierbinte show al anului

Show-ul Victoria's Secret din acest an se anunță deja unul spectaculos, dacă e să ne luăm doar după numele care vor cânta pe podium în timp ce "îngerașii" vor defila în lenjerie intimă.

Haute Living Celebrates Maluma With JetSmarter And Ciroc

Orice femeie care-și dorește să fie iubita lui Maluma trebuie să știe asta. Ce fel de bărbat este acesta

Maluma a fost numit recent "cel mai sexy bărbat din lume" de către publicația People, varianta mexicană. Jurnaliștii de la Hola au vrut să afle ce fel de bprbat este Maluma și cum se simte cu noul statut de "cel mai sexy bărbat din lume".

Queen

Cum arată soțiile membrilor trupei Queen. Imagini surprinse la premiera "Bohemian Rhapsody"

Filmul "Bohemian Rhapsody", care prezintă o parte din istoria trupei Queen, rulează în majoritatea cinematografelor din întreaga lume. Îți recomandăm să vezi filmul, mai ales că este o poveste neromanțată a formației, asta pentru că în rolul de consultanți au fost chiar doi dintre membrii grupului - Brian May și Roger Taylor.

inna-ra-header

Muzică nouă | Inna - "Ra" | Video

INNA a muncit intens în ultimii doi ani pentru a crea noul album “YO”, în limba spaniolă, compus de artistă și produs de David Ciente.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!