Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE DAVID GUETTA - IM GOOD ( BLUE ) (NEW PW)

Știri

Irina Rimes

Irina Rimes a spus lucrurilor pe nume într-un interviu: "Nu-s ca fetele de pe Instagram, cu fund și sâni"

Noul antrenor din acest sezon al show-ului Vocea României a vorbit cu sinceritate despre ea într-un interviu. Irina Rimes a spus că nu aleargă după o perfecțiune fizică sau de imagine și că preferă să fie naturală, chiar dacă uneori mai are și de pierdut.

F1 Grand Prix of Brazil - Previews

Familia lui Michael Schumacher a dat primul comunicat oficial din ultimele șase luni

Managerul lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a oferit primul comunicat de presă din ultimele șase luni. Toată lumea se aștepta să conțină noi date despre starea de sănătate a multiplului campion de Formula 1, dar acestea vor fi făcute publice numai cu acordul expres al familiei.

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 - UK Premiere

Kristen Stewart a recunoscut că l-a înșelat pe Robert Pattinson în timp ce erau împreună

Kristen Stewart și Robert Pattinson au format un cuplu în saga "Twilight", dar și în viața reală. Cei doi au început să se întâlnească și în afara platourilor de filmare în anul 2009. La început și-au păstrat relația privată, dar în 2012 au confirmat oficial că sunt împreună.

bradley-cooper-chitara-cantare

10 actori care au cântat pe bune în filme. Val Kilmer, Gerard Butler și Johnny Depp chiar au voce

Filmul "A Star is Born" este unul dintre cele mai de succes filme din 2018. Intrepretările lui Bradley Cooper și Lady Gaga au șanse mari să se regăsească pe lista nominalizărilor la premiile Oscar.

elsa-hosk-sutien-victoria's-secret2-instagram

Victoria's Secret 2018 | Primele imagini cu sutienul de 1 milion de dolari din colecția Victoria's Secret

Și în acest an, colecția Victoria's Secret se anunță una spectaculoasă și plină de strălucire. Se știe deja care este vedeta show-ului. Mai precis, o piesă de lenjerie intimă în valoare de 1 milion de dolari.

shakira-lacrimi-concert-bogota

Shakira a izbucnit în lacrimi pe scenă! Ce s-a întâmplat la concertul din Bogota | VIDEO

Shakira a încheiat în lacrimi turneul mondial "El Dorado". Ultimul concert a avut loc la Bogota, Columbia, țara sa natală. Evenimentul a avut loc pe 3 noiembrie, iar finalul a fost unul emoționant pentru Shakira.

demi-lotato-prima-postare-instagram-dezintoxicare-header

Demi Lovato s-a întors pe Instagram. Care a fost prima postare după ce a revenit de la dezintoxicare

Demi Lovato și-a reluat activitatea pe rețelele de socializare după mai bine de trei luni de absență, cauzată de problemele majore pe care le-a avut. Cântăreața a fost internată într-o clinică de dezintoxicare după supradoza care a fost la un pas să-i fie fatală pe 24 iulie.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!