Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE MISHA MILLER - MAMMA MIA (NEW PW)

Știri

ariana-grande-starbucks-instagram

Adio, "Ponytail"! Ariana Grande s-a tuns scurt după despărțirea de Pete Davidson

Ariana Grande este într-o continuă schimbare după ce a rupt logodna și s-a despărțit de actorul Pete Davidson. Cântăreața s-a tuns, iar lungimea părului său este la jumătate de cât era.

cerere-casatorie-acadelia

A fost cerută în căsătorie în timpul show-ului "Acadelia". Iată ce a spus Delia la finalul momentului

Seară de neuitat pentru o fană a Deliei! Emoțiile trăite în timpul concertului au fost dublate de un moment unic pus la cale de iubitul ei, pe care și-l va aminti toată viața.

Vanity Fair Oscar Party

Fosta iubită a lui P.Diddy, cu care artistul are trei copii, a fost găsită moartă

Modelul și actrița Kim Porter, fosta iubită a lui P. Diddy, a fost găsită decedată în propria locuință din Toluca Lake, California. Kim și Diddy au fost împreună timp de 13 ani și au trei copii.

delia-acadelia-feeling

Momente unice cu Delia la primul show "Acadelia". Sora, mama și nepoțica ei i-au fost alături pe scenă

Un show la înălțime, din toate punctele de vedere! Asta se poate spune despre prima seară a concertului „Acadelia”, când spectatorii Sălii Palatului au putut vedea rezultatul muncii Deliei și-a echipei ei din ultimele luni.

rihanna

Asta-i dieta cu care Rihanna a scăpat de kilogramele în plus. Bucătarul ei a dezvăluit ce mănâncă "Riri"

Nu mai e niciun secret că Rihanna s-a luptat în permanență cu kilogramele în plus. Este o pofticioasă, dar nici metabolismul nu o ajută foarte mult. Astfel, Rihanna a avut numeroase fluctuații de greutate.

'Yardie' Photo Call - 68th Berlinale International Film Festival

Pe Idris Elba îl știe toată lumea, dar uite cum arată fiica sa. A fost desemnată ambasador al Globurilor de Aur

Recent, Idris Elba a fost desemnat de revista People ca fiind "cel mai sexy bărbat în viață". Actorul a mai primit o veste bună, fiica sa, Isan Elba, a fost numită ambasador al Globurilor de Aur, a anunţat preşedinta Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood.

VH1's 3rd Annual

Drama cântăreței Jessie J. A spus că nu poate avea copii biologici cu iubitul ei, actorul Channing Tatum

Relația între Jessie J și Channing Tatum devine din ce în ce mai serioasă din moment ce cântăreața se gândește la copii cu celebrul actor. Jessie și Channing trăiesc o poveste de dragoste de câteva luni, iar pe artistă nu o deranjează faptul că s-a spus că seamnă leit cu foata soție a actorului, Jenna Dewan.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!