Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA OZUNA - MIRAGE

Știri

2018 iHeartRadio Music Awards - Show

Trebuiau să facă nunta, dar Paris Hilton a fost părăsită de Chris Zylka. Acesta își vrea înapoi inelul de 2 milioane

Paris Hilton nu are noroc în dragoste. Când toată lumea credea că în sfârșit se va așeza la casa ei, Paris Hilton s-a trezit că trebuie să-și anuleze nunta programată în 2019.

TLC

Heather Locklear a fost internată de urgență în spital! Apropiații ei spun că actrița are probleme mari

Heather Locklear a fost internată de urgență într-o clinică de psihiatrie, la patru luni după episodul în care a încercat să-și omoare mama. Celebra actriță care jucat în serialele Dinasty și Melrose Place a suferit o nouă cădere nervoasă.

electric-castle-concert

Electric Castle 2019 | S-au anunțat artiștii care vor concerta. Printre ei Florence + The Machine și Thirty Seconds to Mars

Organizatorii festivalului Electric Castle au anunțat o parte din artiștii care vor concerta la ediția din 2019. Printre ei se află Florence + The Machine, Thirty Seconds to Mars și Sofi Tukker.

Snoop Dogg

Pe Snoop Dogg îl știe toată lumea, dar iată cum arată soția lui cu care este căsătorit de 21 de ani

Snoop Dogg este "băiatul rău" al gangsta rap-ului. Pe 19 noiembrie, artistul a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame, la eveniment fiind prezente numeroase personalități printre care Dr. Dre, Pharrell Williams, Quincy Jones, Jimmy Kimmel etc.

The 19th Annual Latin GRAMMY Awards  - Roaming Show

Maluma n-a ținut de părerea admiratoarelor. Așa a apărut la Latin Grammy Awards

Pe 15 noiembrie s-a desfășurat gala Latin Grammy Awards, la MGM Grand Arena din Las Vegas, în care au fost premiați cei mai buni artiști latino. La eveniment a fost prezentă și Inna, care i-a încântat pe toți cu ținuta purtată pe covorul roșu.

77th Annual Academy Awards - Arrivals

Prima reacție a lui P. Diddy după moartea fostei sale iubite. Este devastat și cu greu și-a găsit cuvintele

P. Diddy a făcut prima declarație după decesul fostei sale iubite, Kim Porter, cu care are trei copii. Rapperul a postat pe Instagram un mesaj, mai multe fotografii și filmulețe în care i-a adus un omagiu lui Kim.

dana-rogoz-instagram

Dana Rogoz, postare emoționantă pentru tatăl ei."I-am scris o scrisoare, dar nu îi mai știu adresa ca să i-o expediez"

Dana Rogoz a postat o scrisoare emoționantă în amintirea tatălui său care a murit acum 4 ani. Pe 18 noiembrie 2018, părintele ei ar fi împlinit 65 de ani, dar nu a mai apucat. O boală teribilă i-a pus capăt vieții.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!