Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA MOONSOUND - WHAT IS LOVE (NEW PW)

Știri

feli-zambet-dimineata-blana2

Feli a născut o fetiță! Prima imagine cu Nora Luna

Feli a născut o fetiță pe 21 noiembrie, iar artista a spus că atât ea și fiica sa sunt bine. Cântăreața a postat pe Instagram prima fotografie cu micuța, care se știa deja că se va numi Nora Luna.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 95

În adolescență arătau ca niște tocilari, dar acum sunt adevărate staruri. Iată cât de mult s-au schimbat

Când auzi Robert Downey Jr, Sarah Jessica Parker, Briteny Spears, Courteney Cox sau Patrick Dempsey, cu siguranță știi cam despre cine este vorba. Sunt adevărate staturi cu milioane de fani și urmăritori pe rețelele de socializare.

Spike TV's 10th Annual Guys Choice Awards - Show

Julia Roberts a povestit care a fost cel mai jenant moment din cariera ei

Julia Roberts este una dintre cel mai bine plătite actrițe din lume, dar cariera ei a cunoscut și momente mai puțin plăcute. Unul dintre ele s-a petrecut la premiera filmului Nothing Hill din 1999 în care joacă alături de Hugh Grant.

Michael Schumacher

Cum a reacționat fiul lui Michael Schumacher când a fost întrebat de starea de sănătate a tatălui său

În luna decembrie se vor împlini cinci ani de la accidentul de schi în urma căruia Michael Schumacher s-a accidentat foarte grav. De atunci, multiplul Campion Mondial de Formula 1 nu a mai fost văzut. După ce a stat în comă și a suferit mai multe operații, starea acestuia este una gravă, iar familia acestuia a refuzat să mai dea detalii despre ce se întâmplă cu Michael Schumacher.

Selena-Gomez-Run-In-Hailey-Baldwin

Hailey Baldwin a comis-o! S-a dat de gol că o stalkerește pe Selena Gomez pe Instagram

Hailey Baldwin s-a căsătorit cu Justin Bieber, dar știe că fosta iubită a lui Justin încă îi mai bântuie gândurile acestuia. De fapt, în momentul când au reluat relația după ce Justin se despărțise de Selena i-a cerut cântărețului să-și curețe contul de Instagram de orice care ar fi avut legătură cu fosta lui iubită.

nicole-cherry-instagram

Nicole Cherry a vorbit pentru prima dată de noul iubit. Cum este acesta și ce sfaturi i-a dat tatăl ei

Nicole Cherry iubește din nou. Artista și-a făcut publică relația pe rețelele de socializare, dar abia acum a vorbit despre noul ei partener.

stefan-banica-radu-fiu-instagram

Fiul lui Ștefan Bănică seamănă leit cu tatăl său. Imaginile cu el ne aduc aminte de filmul "Liceenii"

Fiul lui Ștefan Bănică, Radu, a împlinit 16 ani și îi calcă pe urme tatălui său, din punct de vedere artistic, dar mai ales fizic. Seamănă foarte mult cu Ștefan Bănică și a moștenit multe din trăsăturile acestuia.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!