Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CALUM SCOTT - ROOTS (NEW PW)

Știri

The 55th Annual GRAMMY Awards - Backstage And Audience

Care a fost reacția lui Chris Brown când a văzut fotografiile topless cu Rihanna. "Chris, las-o în pace!"

Chris Brown încă se mai gândește la Rihanna, deși s-au despărțit cu scandal în 2009. Chris a bătut-o pe "Riri", iar cei doi au ajuns la proces. Artistul a pledat vinovat la acuzațiile de violență domestică și a primit din partea judecătorilor o pedeapsă care presupune cinci ani de supraveghere. Dacă acesta va recidiva, ar putea face închisoare.

cesar-constantine-actor-instagram-header

El este românul care a făcut senzație în clipul Thaliei - "No me acuerdo"

Puțini știu că modelul din clipul piesei "No me acuerdo" este un român, mult mai cunoscut în Statele Unite decât în România. Este vorba de Cezar Constantine, care a atras atenția tuturor în videoclip, acolo unde joacă rolul iubitului Thaliei.

kim-kardashian-autografe-instagram

O supervedetă abia acum a dezvăluit că s-a căsătorit și a realizat sex tape-ul drogată

A devenit celebră peste noapte după ce sex-tape-ul a ajuns pe internet. După acel moment a aflat toată lumea de Kim Kardashian. Vedeta reality-show-ului "Keep with the Kardashians" și soția rapperului Kanye West a vorbit despre cele mai controversate momente din viața ei.

petrecere-simona-halep-instagram

Imagini unice de la petrecerea Simonei Halep! Andra a cântat pentru nr.1 WTA

Simona Halep a încheiat pentru al doilea an consecutiv ca nr.1 mondial în tenisul feminin. Pe 27 septembrie a împlinit 27 de ani, dar pentru că era în turnee, Simona nu a avut timp de petrecere.

Compressed by jpeg-recompress

Kit Harington și-a înșelat soția cu Olga Vlaslova? Cum a răspuns actorul din Game of Thrones la acuzații

Kit Harington, Jon Snow din Game of Thrones, se află în centrul unor acuzații de infidelitate. Totul a pornit de la o fotografie postată de Olga Vlasova pe rețelele de socializare. Modelul rus susține că bărbatul dezbrăcat din pat, adormit și cu laptopul lângă el este Kit Harington.

delia-nick-n&d-vremuri

Fotografii în premieră cu Delia. Iată cum arăta artista în copilărie și adolescență

Delia a mai dărâmat un mit, acela în care unii hateri au spus că ea nu a fost niciodată slabă și că a avut mereu câteva kilograme în plus. Delia le-a răspuns de nenumărate ori că se simte bine cu ea, că nu își dorește să se înscrie în vreun standard de frumusețe și că nu se gândește să ajungă la un anumit număr de kilograme pentru că așa vor unii.

Rihanna a pozat topless pentru a promova colecția de lenjerie intimă Fenty Savage

Rihanna a dovedit încă o dată că ea ete cel mai bun model pentru promovarea noii colecții de lenjerie intimă pentru brand-ul său Fenty. Artista a postat pe Instagram o fotografie din ședința special pregătită pentru acest moment.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!