Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER THE MOTANS - LA CE TE GANDESTI (NEW PW)

Știri

Celebrities Attend UFC 170 - Rousey v McMann

Lui Willow Smith i-au trebuit doi ani să-l ierte pe Will Smith. A povestit tratamentul la care a fost supusă

În ultima perioadă familia lui Will Smith a fost în centrul atenției, în principal datorită declarațiilor pe care le-a făcut fiul acestuia, Jaden Smith. Acesta a dat de înțeles că este homosexual. El l-a prezentat public pe iubitul său, cântărețul Tyler, The Creator.

Raluka/ Foto: Instagram

Raluka a luat o decizie radicală pentru a-și păstra silueta și tonusul. Rezultatele se văd deja

Raluka este una dintre cele mai frumoase artiste din România și i-a cucerit pe mulți cu vocea sa răgușită și sexy. Raluka a trecut prin schimbări majore și a decis să mănânce cât mai sănătos.

ada-hegerberg-header

Martin Solveig i-a făcut o propunere indecentă Adei Hegerberg, la ceremonia Balonului de Aur

DJ-ul și producătorul Martin Solveig a creat un moment controversat la gala decernării Balonului de Aur. A fost ales să întrețină atmosfera show-ului, dar, la un moment dat a întrebat-o pe câștigătoarea la feminin a trofeului, Ada Hegerberg, dacă știe și vrea să danseze twerk?

Nicholas Cage la festivalul Sundance 2018

Nicholas Cage le plătește pensia alimentară nepoților săi, Sorin și Lucian

Actorul Nicholas Cage a ajuns să plătească pensia alimentară nepoților săi, Lucian și Sorin, asta pentru că fiul său, Weston, nu mai are bani.

nicole-cherry-untold

Pe asta n-o știai! Tatăl lui Nicole Cherry i-a făcut cunoștință artistei cu noul iubit

Nicole Cherry a vorbit din nou despre noul iubit, care este un om de afaceri. Chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este de 8 ani, Nicole spune că în relația lor nu se simte diferența de vârstă.

rihanna-lenjerie-photoshop

Rihanna, criticată că a exagerat cu Photoshop-ul în fotografiile în lenjerie de pe Instagram

Rihanna a postat două fotografii hot pe Instagram în care-și promovează noua colecție de lenjerie intimă al brandului său Savage X Fenty. Urmăritorii săi au observat că fotografiile erau retușate în photoshop.

12th Annual UNICEF Snowflake Ball Honoring UNICEF Goodwill Ambassador Katy Perry and Philanthropist Moll Anderson - Inside

Katy Perry a plătit 50.000 de dolari pentru o întâlnire cu Orlando Bloom

Katy Perry a reușit performanța de a plăți 50.000 de dolari pentru o întâlnire de 45 de minute cu iubitul său. Katy n-a acceptat ca o altă femeie să se vadă cu Orlando, așa că a licitat pentru celebrul actor.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!