Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TEDDY SWIMS - BAD DREAMS (NEW PW)

Știri

delia concert acadelia

Delia și-a anulat concertul din Botoșani după un incident. Iată ce s-a întâmplat

Delia ar fi trebuit să susțină un concert în Botoșani vineri, 29 martie, dar acesta a fost anulat din cauza unui incident. Problemele au fost create de un flux major de curent electric, care a ars o mare parte din aparatura de concert.

delia the motans ramai

Delia a lansat single-ul "Rămâi" în colaborare cu The Motans | VIDEO

Aflată în plin turneu național “Acadelia”, artista revine cu single-ul “Rămâi”, o colaborare cu The Motans. “Rămâi” a fost compusă de The Motans și Delia și produsă de Alex Cotoi, cu care cei doi artiști au mai lucrat pentru piese precum “Despablito”, “Da, mamă”, “Rămâi cu bine” sau “Înainte să ne fi născut”, “Friend Zone”, “Versus”.

Elon Musk alături de Snoop Dogg

Elon Musk, fondator al companiilor Tesla şi SpaceX, s-a lansat în muzică! Piesa "RIP Harambe" a ajuns hit

Elon Musk, fondatul companiilor Tesla şi SpaceX, a lansat o piesă rap pe platforma online SoundCloud. Melodia se numește "RIP Harambe" și se apropie de 900.000 de ascultări, la două zile după ce a fost lansată (sâmbătă, 30 martie).

selena gomez instagram

Prima reacție a Selenei Gomez după ce Justin Bieber a spus că încă o iubește. Iată ce a postat Selena

Justin Bieber a surprins cu postarea de pe Instagram în care a scris că a iubit-o și încă o iubește pe Selena Gomez. După câteva zile de la acel moment, Selena a avut o primă reacție tot pe Instagram.

Jay Z alături de Nipsey Hussle

Rapperul Nipsey Hussle, nominalizat la premiile Grammy, a fost ucis în faţa magazinului său

Rapperul Ermias Davidson Ashedom, cunoscut ca Nipsey Hussle, a fost împuşcat mortal, duminică, 31 martie, în faţa magazinului pe care îl deţinea în Los Angeles. Polițiștii nu a reținut până la această oră niciun suspect, iar motivele crimei nu sunt cunoscute.

Christian Carino - Lady Gaga gala ELLE 2019

S-au aflat motivele pentru care Lady Gaga a rupt logodna de Christian Carino

La două luni după ce a rupt logodna de Christian Carino, s-au aflat motivele care au stat în spatele acestei decizii. De altfel, primele zvonuri au apărut după premiile Grammy când cei doi au fost destul de reci unul cu altul în timpul ceremoniei. Au urmat Globurile de Aur unde comportamentul lor a fost de-a dreptul ciudat.

jennifer-lopez-selfie-sala-instagram

Jennifer Lopez a exagerat cu Photoshop-ul. Comparație Instagram vs realitate

Jennifer Lopez se pregătește de nunta cu Alex Rodriguez, după ce a fost cerută de soție în luna martie. Cântăreața trage tare la sală pentru a arăta impecabil la importantul eveniment. Jennifer a devenit o împătimită a fitness-ului după ce l-a cunoscut pe Alex. Totuși, artista exagerează cu Photoshop-ul sau cu aplicațiile de retușare a fotografiilor. Dacă faci o comparație între imaginea de pe Instagram și cea din realitate observi mari diferențe.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!