Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA DAVID GUETTA - WOULD I LIE

Știri

KV ProFM Cover Site _1180x590-px miele

Arată-ne că eşti cunoscător de hituri! ProFM şi Miele te premiază cu tehnologie smart!

Vrei să schimbi muzica din casă, dar nu găsești tonul potrivit? PROFM și Miele schimbă placa cu una ultra modernă. Ghicește ce e în spatele sunetelor și poți câștiga o mașină de spălat și un  aspirator premium. Ascultă Dimineața Blană și prinde premiile zilnice!

Andrei Selaru Selly

Povestea lui Selly: de la prima cameră video primită cadou, la primul Youtuber din România cu 2 milioane de abonați

La cei 18 ani ai săi, Selly, cel mai urmărit vlogger din România, se declară un om fericit. A ajuns să fie urmărit de 2 milioane de abonați pe YouTube, are o gașcă de prieteni foarte buni, 5GANG, cu două show-uri la Arenele Romane (primul SOLD OUT, cel de-al doilea în curs de epuizare) și a devenit idolul unei generații. Însă cel mai important lucru pentru el este faptul că și-a împlinit visurile.

digi sport liga 1

Duminică, 31 martie, Digi Sport 1 transmite în direct, derby-ul FCSB - Universitatea Craiova, de la 20.30

Universitatea Craiova, partidă cu miză la titlu, disputată în etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. Tot în acest weekend, Digi Sport va difuza confruntarea dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu, sâmbătă, 30 martie, de la ora 21:30. Meciurile pot fi urmărite de abonații Digi | RCS & RDS și pe digisport.ro.

Facebook setări confidențialitate

Cum afli cine intră cel mai des pe profilul tău de Facebook. Iată cum poți verifica | Tutorial Video

Cu toții ne-am întrebat măcar o dată cine intră cel mai des pe profilul nostru de pe rețelele de socializare? Dacă știi un pic de programare este destul de simplu, dacă nu, atunci au făcut alții lucrul ăsta și te învață și pe tine cum să afli. Așadar, iată cum poți vedea pe Facebook care sunt cei care intră cel mai des pe profilul tău.

Jennifer Lopez sărut cu Lady Gaga la premiile Grammy

Lady Gaga le-a oferit o surpriză uriașă prietenilor ei cu ocazia aniversării a 33 de ani

Pe 28 martie, Lady Gaga a împlinit 33 de ani și le-a oferit o surpriză uriașă prietenilor apropiați. De obicei, este invers, prietenii și apropiații îți fac cadouri. Cântăreața și-a invitat familia și cei mai buni prieteni într-o vacanță în stațiunea Cabo San Lucas din Mexic.

Nicholas Cage la Hard Rock Hotel & Casino

Decizie de neînțeles luată de Nicholas Cage la patru zile după ce s-a căsătorit cu Erika Koike

Nicholas Cage a cerut anularea căsătoriei cu Erika Koike, la doar patru zile după ce au depus actele de mariaj. Cei doi s-au căsătorit pe 23 martie, dar pe 27 actorul a cerut desfacerea mariajului la o instanţă din Las Vegas.

Victoria Beckham tristă în mașină

După ce a dezvăluit aventura cu Geri Halliwell, Mel B a făcut o afirmație surprinzătoare și despre soția lui Beckham

Mel B a făcut valuri cu dezvăluirea că a avut o aventură cu Geri Halliwell, colega sa din trupa Spice Girls. În interviul acordat lui Piers Morgan în cadrul emisiunii "Life Stories", Mel B a făcut declarații și despre Victoria Beckham, fosta colegă din Spice Girls. Mel B a jignit-o și a povestit că între ele există o relație tensionată.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!