Bucuresti | 102,8FM KYGO - FOR LIFE (NEW WP)

Știri

Kelly Clarkson divorțează după șapte ani de căsnicie. Ce a cerut în documentele depuse la tribunal

Kelly Clarkson (38 de ani) divorțează de soțul ei, Brandon Blackstock (43 de ani), după șapte ani de căsnicie. În documentele depuse la un tribunal din Los Angeles,  cântăreața a specificat că dorește ca acordul prenupțial să fie activat, iar custodia copiilor să fie comună, scrie The Blast și TMZ.

WNBA All-Star Game 2019 - Beach Concert With Snoop Dogg And Iggy Azalea - Show

Iggy Azalea a devenit mămică. Este primul copil pentru ea și Playboi Carti

Iggy Azalea a devenit mămică. Artista în vârstă de 30 de ani a povestit în Stories, pe contul ei de Instagram, că are un băiat.

10bac

Elevii care iau 10 la BAC intră gratuit la Untold și Neversea 2021

Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea continuă și în acest an campania „BAC DE 10”, cea care își dorește, în fiecare an, să susțină performanța în educație.

Celine Dion, 2007. Getty Images

Concertul lui Celine Dion la București, reprogramat. Ce mesaj a transmis artista românilor

Concertul lui Celine Dion, de la București, ce urma să aibă loc pe 29 iulie, a fost reprogramat pentru 25 iulie 2021, au anunțat organizatorii, potrivit digi24.ro.

5. Elton John - Câștiguri totale: 84 milioane dolari

Gestul lui Elton John față de femeia pe care în urmă cu 50 de ani o părăsea înainte de nuntă. Linda i-a cerut acum ajutorul

Elton John a plătit recent operația de înlocuire de genunchi femeii pe care a părăsit-o chiar înainte de nuntă, în urmă cu 50 de ani, după ce aceasta i-a cerut ajutorul pentru că nu-și permitea financiar costul intervenției, iar durerile devenisera insuportabile.

Jennifer Lopez. Foto: Getty Images

Cum poți pleca în turneu alături de Jennifer Lopez. JLo promite să te trateze regește

Jennifer Lopez s-a alăturat popularei provocări All In Challenge, pe Instagram, pentru a strânge bani, în contextul pandemiei de coronavirus, ce vor fi donați către Feeding America, Meals On Wheels, World Central Kitchen și No Kid Hungry.

Zayn alături de Gigi Hadid la Met Gala

Gigi Hadid și iubitul ei, Zayn Malik, selfie rar în scop caritabil. Prima fotografie oficială cu cei doi, după ce au anunțat că vor deveni părinți

Gigi Hadid arată senzațional într-un selfie rar alături de iubitul ei Zayn Malik, într-o campanie specială lansată de Vogue Marea Britanie. Gigi s-a alăturat astfel modelelor Helena Christensen, LilyAldridge și Joan Smalls pentru o cauză caritabilă.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!