Bucuresti | 102,8FM ADAM PORT - MOVE (NEW PW)

Știri

EE British Academy Film Awards - Red Carpet Arrivals

Bradley Cooper e cel mai cool tătic. 4 momente în care actorul și adorabila sa fiică au cucerit strada

Bradley Cooper și fiica sa oferă unele dintre cele mai frumoase imagini pe străzile din New York. Cei doi reușesc să întoarcă privirile de fiecare dată, iar puștoaica este absolut adorabilă. 

John Elliott - Front Row - February 2019 - New York Fashion Week: The Shows

Fosta iubită a lui Maluma vorbește despre relația toxică pe care a avut-o cu celebrul artist, la mai bine de șapte luni de la despărțire

La mai bine de șapte luni de când relația cu Maluma s-a încheiat, modelul Natalia Barulich a vorbit deschis despre ce a dus la destrămarea poveștii de iubire cu artistul columbian. Natalia a descris relația cu starul ca fiind una toxică.

yohan

Încă un deces în lumea K-pop. Starul Yohan a murit la vârsta de 28 de ani

Starul K-pop Yohan a murit marți la vârsta de 28 de ani. Cauza morții artistului sud coreean, pe numele real Kim Jeong-hwan, nu a fost dezvăluită, familia devastată refuzând acest lucru.  

frumusetea salveaza lumea

Frumusețea salvează lumea: Campanie de susținere a Societății Naționale de Cruce Roșie

2020 Hollywood Beauty Awards

Ce a dus la destrămarea căsniciei lui Kelly Clarkson. „Carantina nu i-a ajutat deloc”. Adevărul din spatele ușilor închise

Problemele din căsnicia artistei Kelly Clarkson și a lui Brandon Blackstock s-au accentuat puternic în timpul carantinei, când cei doi s-au izolat cu patru copii în Montana. Cântăreața în vârstă de 38 de ani a depus actele de divorț la începutul acestei luni după șapte ani de căsnicie.

'Black Mass' Premiere - 72nd Venice Film Festival

Amber Heard, părăsită de avocați în procesul cu Johnny Depp. Motivul din spatele surprinzătoarei decizii

Amber Heard și-a pierdut o parte din avocați, după ce aceștia au decis să se retragă din procesul pe care actrița îl are cu fostul soț Johnny Depp.

antonia-profm-ontop

Antonia, în cea sexy poză a verii. Fotografia care a primit peste 100.000 de like-uri

Antonia și-a surprins fanii de pe Instagram cu cea mai nouă imagine postată. A curs cu multe inimi din partea celor care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!