Bucuresti | 102,8FM ELLY DUHE - MIDDLE OF THE NIGHT

Știri

dwayne-the-rock-johnson

A vrut să le arate cum pregătește friptura, dar fanii l-au taxat pe The Rock pentru această greșeală majoră din bucătărie

Dwayne The Rock Johnson a vrut să le arate fanilor cum își pregătește masa specială de duminică, înainte de sesiunea de antrenamente, însă aceștia au observat că face o greșeală foarte mare în bucătărie. Și cu siguranță nu e singurul, scrie menshealth.com.

delia

Delia, apariție inedită pe coperta unei reviste. Cum arată artista cu părul scurt

Se ştie că Delia se joacă des cu imaginea sa. Recent, artista a pozat pentru coperta unei reviste de modă și a distribuit pe contul ei de Instagram câteva imagini de la ședința foto.

Jennifer Lopez

Pe Jennifer Lopez o știe toată lumea, dar iată cum arată sora ei mai mică

Jennifer Lopez a publicat recent pe contul său de Instagram, în Stories, imagini rare, de acum câțiva ani, cu sora ei mai mică, alături de fiica artistei, Emme. JLo a vrut să se asigure că Lynda se simte specială de ziua ei, în carantină. „La mulți ani surorii mele mai mici”, a scris starul din Hustlers.

Megan Fox

Fotografiile care confirmă relația. În ce ipostaze au fost surprinși Megan Fox și Machine Gun Kelly

Megan Fox confirmă relația cu rapperul Machine Gun Kelly. Cei doi nu s-au mai ascuns și au fost fotografiați în public, ținându-se de mână și sărutându-se.

Institutul Reuters: Digi24 și digi24.ro, printre cele mai urmărite și de încredere surse de informare

Alessiah_Waiting for_new single

Alessiah lansează cel de-al patrulea single din carieră – “Waiting For”

Kit Harington la gala premiilor Emmy

Kit Harington, departe de look-ul „Jon Snow”. Actorul, fotografiat în blugi mulați și cu părul ras

Kit Harington este astăzi departe de imaginea din „Game of Thrones”. Actorul și-a ras părul în carantină și și-a schimbat complet look-ul.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!